Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GUPPI

312 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkeztem egy álláshirdetésre amit az interneten találtam. Végzett gépészmérnököt kerestek Tervezőmérnök pozícióba (akár pályakezdőt is). Elküldtem a magyar és angol nyelvű önéletrajzomat az adott címre. Rá pár napra egy „fejvadász” hívott fel…..
GUPPI 2011.05.12 21:21:25
A yoyo, tamagochi, pokélabda ecet... meg minden hasznos levonók gyűjtése után itt a legújabb őrület, a Schmittyzés! Ezzel az interneten használható ügyes kis alkalmazással Schmittyztethetünk bármilyen honlapot, vagyis kiderül, hogyan nézne ki álamfői hejesírással, ha…..
A Genfi Autószalonon mutatták be az új Ampera gyártásra kész verzióját. Hát az igazat megvallva pont olyan lett, mintha a német mérnökök "gugliztak" volna egy sikeres és megbízható autót, majd rámentek volna egy kicsit Photoboltban. Hát könyörgöm!!!!! MI EZ?!?! …..
GUPPI 2011.03.12 18:58:44
 Ló'rájder US & A:    Ló' rájder oláhország: ..
 Ha már nőnap van, lássuk a nőket! ;D   Komolyra fordítva a szót, a post 2. felében a nőnap apropóján egy kiváló szakember tanácsait közvetítem felétek, aki a jó párkapcsolat alapvető titkait osztja meg velünk. Érdemes kooonszehnthálni!   ..
A félelmetek, ami miatt minden éjjel sikítva riadtok fel, immár a múlté, mert a fénymásolóba leadott 8 oldalas automat 2 segédlet (vagy miagörcs) már INNEN letölthető. Semmi interaktivitás vagy hókuszpókusz, csak a scannelt oldalak. Bumm. Csáó...
Április 18-án rajtol az idei FŐHE rendezvénysorozat. A Facebook-on már "lájkolható" a hivatalos oldala, és még bérleteket is nyerhettek! További részletek és programok a képre kattintva. ..
 ...előtte még van egy vasárnap este!!;)..
 Naplemente, langymeleg, pina kellemes hölgy társasága, nameg a DUBSTEP!   Kifelejtettem volna valamit?..
Pár napot megkésve, de legalább szóba kerül a móka. Úgyhogy a kötelező sablon körökkel el is kezdem a postot. Magyarul, idén is megrendezésre került a hagyományőrző, szokásos, elmaradhatatlan, ecet... Farsangi Bál (ugye milyen ismerős minden ilyen cikk…..
Mert nálunk néha sokasával egyszerre gyönnek a hónapok! Hirtelen felindulásból most 3 is. NOVEMBER  DECEMBER  JANUÁR   ..
Idén is megrendezésre kerül a hagyományőrző DISZNÓVÁGÁS!Részletek nemsokára.  ..
 Én azért egy AODI főmérnőki állást tuti megpályáznék!Már csak az egyenruha miatt is.....
 Ha, amennyiben hétfő, valamint félév kezdés, akkor NYITÓBULI C7 IN THE CITY-ben benne!Ugye, milyen jók a pogramok?! Csak sok itt a kö... közös ismerős...
Drága a benya, mammer nem pazarol fölöslegesen! A sétától meg hátha lefogy.....
 ...MIKÖZBEN SZABADKŐMŰVES - ORSZÁGBAN:..
Júniusi amánjó hírek a főiskoláról.   ..