Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terwet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az tuti, hogy nekem már 400x legalább elküldtétek, hogy a Big Rigs tabulátorral egy érdekes dolgot lehet elérni, azonban mintha ezt az infót ide még nem raktam volna ki. Talán mert eddig nem még nem volt rá vizuális bizonyíték, de Erdon videójával most pótlom a hiányt  ..
Terwet 2010.04.25 21:09:31
@Terwet: Nah mostmár ok. Kemény
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Terwet 2010.03.18 22:32:06
@Gmen: Most ezt komolyan mondod??? Akkor te min tudsz nevetni, ha ezen nem?
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.02.16 15:14:48
Nem semmi izgalmak, szánalom-nevetések és fejrázások után végre sikerült az új alanyt végigvinnem. Ennél a borzalomnál jöttek az ihletek bőven, le is kellett őket írnom, nehogy elfelejtsem.A jeleneteket a napokban felveszem, a külső felvételeket majd a hétvégén, úgyhogy…..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..