Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazygirl^

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Skins című angol sorozat egyik (és legszebb) főszereplőjéről, Effy-ről, azaz Kaya Scodelario-ról a júliusi Instyle magazinban láthatunk egy hosszú fotósorozatot - Second Skin címmel -, melyen leginkább fehérneműben látható. A képeket Jason Hetherington készítette. ..
A DKNY 2010 Pre Fall kollekciójához a divatfotókat Terry Tsiolis készítette Anna Gushina-val, Hyoni Kang-gal, Kelsey Van Mook-kal, Keke Lindgard-dal és Ali Lagarde-dal. A koncepció a tavaszi/nyári kampányhoz képest nem sokat változott, modellek pózolnak egymás mellett állva - csak…..
Egy isztambuli harisnyákat és zoknikat gyártó cég, a VOG érdekesnek mondható reklámfotókat készített színes harisnyáinak népszerűsítésére. A modelleket egy laza mozdulattal póknővé retusálták. Lefotózták őket, aztán kaptak még 3-3 pár lábat. Vicces vagy inkább…..
... hogy smink és retus nélküli képei megjelenjenek a Marie Claire májusi számának lapjain. Milyen eredeti ötlet! Egyrészt sok színésznőről és modellről láttak már napvilágot hasonló képek magazinokban, illetve címlapon is, másrészt Jessica Simpson-t többezerszer kapták már…..
Az amerikai Harper's Bazaar áprilisi számához készített Peter Lindbergh egy fotósorozatot Jessica Stam-ről, Heidi Mount-ról és két dalmatáról. A modellek szinte kizárólag fehér összeállításokat viselnek legyen szó kutyasétáltatásról, vásárolgatásról vagy teniszről. ..
crazygirl^ 2010.03.26 23:50:09
A H&M magazin tavaszi számában látható az alábbi fotósorozat "Spring Feelings" címmel - Dree Hemingway-jel, Boyd Holbrook-kal és Ollie Edwards-sal. A képeket Alasdair McLellan készítette. ..
crazygirl^ 2010.03.16 14:52:53
Meryl Streep hófehér Chris March ruhát viselt a díjátadón. Nem hivalkodó, de elegáns ruha - a kevés ékszer és az ezüst kiegészítők nagyszerűen mutatnak hozzá. Meryl arca pedig annyi kedvességet sugároz... nem lehet nem szeretni.   Diane Krüger egy hangsúlyos fekete…..
crazygirl^ 2010.03.08 21:41:55
Csodaszép cipellő a Badgley Mischka-tól. Szatén a felső része és tüllből készült virág díszíti. Rózsaszín és fekete színekben kapható 219$-ért (kb. 38.000 Ft-ért) itt. ..
A H&M legújabb kampányában Daria Werbowy képviseli a márkát. Már nálunk is láthatóak a plakátok. ..
Jessica Stam ezúttal 2006-ból, Solve Sundsbo képein. ..
crazygirl^ 2010.03.05 18:25:02
Lady Gaga az utóbbi időben többször viselt valamilyen telefonos kreálmányt a fején:..
Meglepően jó Vogue címlapok Spanyolországból, Törökországból, Portugáliából és Kínából.Első felvonás itt látható. Vogue Spain, Anja Rubik    …..
Oké, hogy a csivavák nem éppen a legkeményebb kutyák, de azért cicának öltöztetni őket mégiscsak pofátlanság. Különösen, ha a cicát - akinek a jelmezébe bújtatták az apró kutyust - történetesen Hello Kitty-nek hívják. Elég sorcsapás a csivaváknak már az is, hogy ennyire…..
Már javában zajlik a divathét New York-ban, úgyhogy éppen ideje belepillantani néhány 2010-es őszi/téli kollekcióba. Betsey Johnson ismét különc kollekciót vonultatott fel a kifutón. Fittyet hányva a trendekre, nincsen egység, a káosz uralja a kollekciót, arra pedig kísérletet…..