Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_fehérliliom_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
_fehérliliom_ 2010.02.15 19:30:27
@Sinister Creation: te itt töltöd az életedet?? :D elég unalmas lehet. miért nem mész utána és bújsz be az ágyába, hogy esti meseként regéljen neked egy postot.
komolyan mondom némely férfi nemű alaknak itt kezdem megkérdőjelezni a nemi hovatartozását. istenem..

Zoe: már bocs nekem semmi bajom azzal hogy punknak érzed magadat. az nekem bőven elég volt, hogy olyan emberrel barátkozol(még ha csak neten is) aki állításod szerint átbaszott, mint szart a palánkon. mondjuk ezt már vagy több tucat emberrel megcsinálta. pfff

ébredjetek már fel. tejóég *kiakad* ki a tököm volt ez a hoze??? fellépett a balázshowba egyszer, meg mint menzón a fókuszban, utánna elvitték statisztának az mtvbe. és ezzel tett valamit értetek? amúgy sem kérte senki hogy legyen a dark nagyfeje. önelégült kis faszparaszt. ha lemossa a sminket meg a diszperzitet akkor semmivel sem különb egyik cigánynál sem. -.-
neki a legnagyobb szellemi értéke a 400ezer ftos ruhatára.
abba hagyhatnátok már ezt a: ki, ha én nem- típusú megnyilvánulásokat. ide nem kell "vezér". eddig sem kellett. a dark/goth pont nem erről szól.
_fehérliliom_ 2010.02.15 19:36:19
@Lunci: te sem gondolod ezt komolyan...X'D és most akkor félnie kell hogy megy a félzombi rajongó tábor és péppé veri? :D:D:D:D:D hol álmodtad ezt?