Regisztráció Blogot indítok
Adatok
háténhát

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan felbolygatta a hazai képregénykedvelők vasárnap délutánját a Vitanum kiadó vezetője, amikor egy hónappal előre hozta az idei karácsonyt, és mindenkinél szélütést meg szívbillentyű-zavarokat okozva bejelentette a Facebookon: ismét lesz Rahan a Kockásban!..
háténhát 2018.11.30 17:30:46
@Bergyilkos Bohoc: .A Rahan beszerzési ára megközelítőleg ötszöröse az egyéb történeteknek, a Szilvióé kétszerese a megszokottnak. de át kellet hidalnunk a problémát, miszerint van aki szeretne több régit olvasni, de ugyanakkor nem szerettük volna zavarni azoknak a köreit, akik viszont nem, tehát mindenki dönthet: kell neki a különszám vagy nem, szerintem egész jó ötlet (én találtam ki :) ...... aztán tartalmaz egy kétoldalas posztert műnyomón, ez is dob egy kicsit rajta....nagyjából ennyi .....a régiek: Rahan, Pif Herkules (régebbi széria), Szilvió, Leonard....
ADD CSAK IDE A MÁSIK BŐRÖDET IS Bergyilkos Bohoc!
Üdvözlettel:
Gyöngy Balázs felelős szerkesztő
Ludas Matyi újság 2014.02.08 18:52:44
háténhát 2014.02.08 18:57:53
:)
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
háténhát 2013.02.11 21:14:47
@Kotkodus: Kedves barátom! Szerencsére a környezetemben lévő idősek inkább épp az ellenkezőjét mesélték, hogy ki hogy bújtatta a környezetében élő zsidó szomszédját, a szatócsot, az orvost, stb.. nem pedig azt, hogy-hogy adták egymás kezébe a felnyomóhivatalban a kilincset....ja! és faluhelyen ez még erősebb volt...első kézből tudom, a Nagyapám körjegyző volt, négy vas-megyei faluban. A másik nagyapám pedig a pesti gettóból hozta ki a két legjobb barátját és bújtatta...nem plecsniért, nem egyébért, csak egyszerűen a barátai voltak.
Azt írja a Mandiner szerzője, hogy a FIFA döntése, amely alapján az Izrael elleni meccsen történtek után Románia ellen zárt kapuk mögött kell játszanunk, kollektív bűnössé kiált ki bennünket, „márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen…..
Dévényi Tiborról a magam fajta embereknek, akik már elmúltak harminc évesek leginkább egy kiöregedett aranyhal jut az eszébe. Gyermekként piacképes volt a Három Kívánság, elsőre és másodikra még a retro bulijai is viccesek voltak, de azt hogy a sikere a mai napig töretlen…..
Kósa Lajos kétszer szólt nagy nyilvánosság előtt tegnap, mindkét megszólalását értetlenség követte itt-ott, itthon. A nemzeti Magyar Távirati Iroda tudósítása szerint a nemzeti Magyar Labdarúgás Fórumán Kósa minden polgármesternek azt tanácsolja, fordítson nagy figyelmet a…..