Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonacelar

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
bonacelar 2013.12.12 10:39:11
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
szólj hozzá: Ronaldo reakciója ..
 Az olasz ifjúról...Akiért mindenki eped,Balotelli, megverte a gyepet. ..
  A dánok szemeiben uralkodó félelemről... Hollandok ellen pályára lépni a dán nem tolong a pályán várja őket, a méltán híres De Jong   Az elpuskázott holland lehetőségekről... Hiába hallatszik a nézőtérről erősen a taktus, mindent helyzetet kihagy a sok…..
  A görögökről... Gyors véget ért a görögök álma, Kihagyta a 11-est Karagounis, a láma   Az orosz gólhelyzetekről... Hát Kerzsakov nem egy Pellé nagy helyzetben 10 méterrel mellé   A csehek bénázásáról... Hiába! Pilar és Jiracek játszik csak jól. Hol van…..