Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sundry

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai bejegyzésemben magát a rulett táblát szeretném bemutatni és a tétrakás fajtáit.Most a rutinos játékosok csapkodhatják a fejüket, hogy ilyen alap dologról írok a mai bejegyzésemben, de fontosnak tartom, hogy az abszolút kezdők is értsenek mindent, mert szerintem sokan vannak…..
Sundry 2010.02.16 21:12:14
@Mr.Rulett: Általában az utolsó kipörgetett szinre szoktam duplázni,ha bejön esetleg rakok még rá.Aztán vissza alapra.Ma nagyon össze-vissza mentek a szinek.Átálltam a hagyományos duplázásra,ez megadta a kegyelem döfést.Rosszkor váltottam,volt hogy 15 fekete jött.Kicsi-naggyal,páros-páratlannal ugyanez.Nem szeretem a hagyományos duplázós módszert mert már többször láttam 20 egyforma szint is.Nagyon veszélyesnek tartom.
Sundry 2010.02.18 17:20:12
@Mr.Rulett: A hagyományos duplázós módszert biztosan nem csinálom,sok a bukta vele.Az utolsó kiforgatott szinre teszek,ha bejön duplázok aztán vissza alapra.Addig maradok rajta míg a másik szin be nem jön.Látsz benne fantáziát.Ugyanez kicsi-nagy, páros-páratlan.A bet-at-home nál játszom. Minden jót Neked