Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anita1113

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten megint új funkcióval gazdagodtunk. A Zsibvásáron is lehet termékeket kiemelni. A kiemelt cikkek lényegesen több vásárlóhoz juthatnak el. Lehetőség van a főoldalon kiemelni, a listák elejére tenni valamint egyéb extra figyelemfelkeltő jelöléseket kérni. A…..
Tegnap minden összejött. És ez most egy kicsit sem túlzás.Otthon hagytam a mobilt, amikor visszamentem, kiszökött a kutya. Miután sikerült hazavinni, rohanhattam a buszpályára, majdnem lekéstem a buszt. Közben elszakadt a tesicuccos szatyor füle. A buszon belém kötöttek a…..
Egész múlt héten betegen voltam otthon, minden bajom volt. Közben az orvosok bénáztak, és amikor megmérték, hogy van-e lázam, sikeresen kiderítették, hogy 34 fok a hőmérsékletem. Jó vicc.Aztán apu hozzáfogott, hogy folytassa a lakásfelújítást, ami persze szó szerint nagy port…..
Sziasztok!Gondolom, rengeteg olyan ember is olvassa ezt a blogot, aki tömegközlekedési eszközökkel (busz, vonat...) utazik. Nincs is azzal semmi baj, mert hát így legalább nem szennyezzük a levegőt, védjük a Földet és mégcsak az amúgy is olyan drága benzinért sem kell fizetni. De…..