Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LöDö

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bicskei Szó értesülése szerint a következő hetekben már nem jelenik meg a Helyi Téma bicskei mutációja, kiadása. Bicske városának a rendszerváltoztatás óta van saját lapja. Bicske város saját lapját, a Bicskei Élet című lapot  Bicske Csabdin élő…..
A 2006-ban, az 50. évfordulóra megépített 1956-os emlékművet turbózza a város az októberi ünnepség előtt. Körbevezető sóderes körsétány alapjait alakítják éppen, ránézésre az emlékmű körül térkő sétányocska lesz, így a koszorúzó körbejárhatja az emlékművet és…..
Klasszikus vonalvezetésű, szürkészöldre festett radiátorok és pirosra festett csövek fogadják majd az új villalakókat a szeptember 12-én induló Való Világ játszóterén, amit a mostani évadra egy Aréna nevű újabb színhellyel és pár szabálymódosítással is felturbóztak.…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..