Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishiba

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KREATÍV SZAKKÖR BUÉK! 2010.12.31 21:00:00
Szilveszter éjjelén, új esélyt adunk a világnak arra, hogy jobb legyen, és nemcsak a világnak, hanem magunknak is.Értékelünk, számvetést készítünk a mögöttünk lévő évről és tervezzük az előttünk állót: óhatatlanul új terveket szövünk, új célokat tűzünk magunk…..
E gyönyörű verssel és kis falumról készült kedvenc fotómmal kívánok nagyon sok szeretettel Kreatív Szakkörünk minden tagjának és az oldal látogatóinak BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT! I. Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének, Az én kedves kis falumban Karácsonykor…..
A kézműves szakkörömmel készülünk a karácsonyi vásárra, így elkészült pár kedves tárgy, amelyekről mellékelten küldök néhány fotót. A megunt egyszínű karácsonyfagömböket is fel lehet dobni metál antik réz festékkel, angyalka motívummal, szalaggal. A készen kapható natúr papírdobozokra is…..
kishiba 2010.12.15 09:50:08
Kreatív kikapcsolódás Az alkotás öröme   Válassz és alkoss kedved szerint!   Kézműves Alkotó Napok gyerekeknek    Ősök öröksége... Az agyagedény készítés ősi technikái  Technikák, melyet őseink hagytak ránk... Mert bizony…..
KREATÍV SZAKKÖR Vakond riasztó 2010.04.25 23:01:00
Környezetbarát megoldás a vakondok ellen   Nemvárt látogatóinkat ezzel az egyszerű módszerrel távol tarthatjuk kertünkből. Érdemes kipróbálni. Egy nagyjából 1,5 m hosszú fa vagy vasrudat szúrjunk a földbe kb 40 cm mélyen. Egy PET palack alját fúrjuk ki, akkorára, hogy…..
Újabb kiállításom nyílt Kaposváron a II. Rákóczi Ferenc Tagiskola aulájában a "Névadónk Hete" rendezvénysorozat részeként. A felkérést örömmel vállatam el, hisz régi ismeretség fűz az iskolához. Kézműves foglalkozások alkalmával már sokszor találkoztam a…..
Március 15. Mi jut eszedbe erről a napról? Nemzeti ünnep, 1848, forradalom, Petőfi, Nemzeti dal, 12 pont, kokárda... Március 15. mára jelképpé vált, nemzetünk szabadságszeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki. A nemzeti színű szalagból készült kokárda is ezt testesíti meg. A piros az erőt, a…..