Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAttila

265 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varga Attila blogja Népszavazás 2022.01.09 22:15:33
Kitelepülések: 2022 január 11. Kedd 15:30-16:30 Budapest XIX, Hofherr Albert u.  - Nádasdy utca sarok ALDI 2022 január 15. Szombat 7:30-9:00 Budapest XIX. Nádasdi utca - Vas Gereben utca sarok. Üzletsor 2022 január 15. Szombat 9:30-11:00  Budapest XIX, Hofherr Albert u.  - Nádasdy utca sarok…..
Közterületi bejáráson. Jövő héten két helyszínen ismét készen leszünk a vállalt fejlesztéseinkkel...
Sajnos már a kispesti fidesz is rálépett erre az útra. Képviselőtársam Lackner Csaba házát, ahol a családjával él megfigyelik, fotózzák, ki tudja milyen céllal. Az index.hu cikke: Ez nemcsak példátlan jogsértés, hanem üzenet is, állítja a Párbeszéd társelnöke, parlamenti frakcióvezetője a…..
Varga Attila blogja Hétfő 2019.09.30 13:31:00
Amiről nincs kép az egy kampányfilm forgatás.Délután egy jó hangulatú utcafórumon volt lehetőségem beszélgetni az itt élőkkel, este pedig a lekopott plakátjaim helyére frisseket ragasztottam...
Ma a Kispest-Rózsatéri Református Egyházközség 75 éves jubileumi Istentiszteletén vehettem részt. Örülök, hogy minden évben van alkalmunk támogatni az iskolát, óvodát és idősek otthonát is fenntartó nagyszerű…..
Szombaton a 68-as busz végállomásánál, vasárnap a Kócsag utca végében levő kis parkban nagyszerű hangulatú beszélgetéseken keresztül mondták el az itt élők azokat feladatokat, amiknek a megoldásában várják a segítségemet az elkövetkező öt évben.A sok feladat mellé sok bíztatást is kaptam. Köszönöm…..
A mai és a holnapi rendezvényeinkre invitáljuk az erre járókat. 10-kor kezdünk...
Ma délután a hétvégi rendezvényeinkre invitáltam az erre járókat...
A ciklus utolsó Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági ülése...
Hét közben csak rövid találkozásokra van lehetőség, de szombaton és vasárnap volt alkalmunk leülni és egy kicsit beszélgetnünk egymással.Nagyon örülök, hogy sok kispesti elfogadta a meghívásomat ezekre a találkozókra és aki nem tudott most eljönni, várom szeretettel a következő szombaton a 68-as…..
Azért is vagyunk most az utcán, hogy a mai Vásár téri rendezvényünkre invitáljuk az erre járókat. 10-15 óra között várunk mindenkit szeretettel...
Talán kicsit hosszú riport, de alapos és átfogó képet ad az elmúlt évek önkormányzati munkájáról.Érdemes végignézni...
Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata  1 millió forintot adományoz a Gábor Áron Általános Iskola részére. Kispest önkormányzata az államosítás ellenére elkötelezett a Kispesti iskolák, az iskolákba járó kerületi gyerekek és a szülők iránt. Ezért több formában is támogatja az…..
  Kedves Kispestiek! Elindult az önkormányzati választási kampány. Kérem, hogy ajánló aláírásukkal támogasság azt, hogy képviselőjelöltként elindulhassak az őszi önkormányzati választáson. Kérem támogassák Gajda Péter és Karácsony Gergely indulását is! Ajánlásaikat az alábbi helyszíneken és…..
 Kedves Kispestiek! Elindult az önkormányzati választási kampány. Kérem, hogy ajánló aláírásukkal támogasság azt, hogy képviselőjelöltként elindulhassak az őszi önkormányzati választáson. Kérem támogassák Gajda Péter és Karácsony Gergely indulását is!   Ajánlásaikat az alábbi helyszíneken és…..
Varga Attila blogja Vízosztás 2019.08.12 12:53:00
A mai extra melegre való tekintettel a képviselői körzetemben osztottam hűtött vizet.Fontos, hogy ebben a melegben minél többször igyunk, pótoljuk a folyadékveszteséget. Hőségriasztáskor út közben is legyen nálunk folyadék, lehetőleg víz...
Lángol az Északi-sark körüli terület, Alaszka, Grönland és Szibéria több térségét is tűz pusztítja – írja az IFLScience. A régióról készült műholdas felvételek az látható, hogy hatalmas füstoszlopok törnek fel az erdőkből. Fotó: NASA/USGS/LandSat8/OLI A mostanihoz hasonló tartós és nagy…..
Varga Attila blogja Kitekintő 2019.07.25 16:16:00
Hosszú cikk, de érdemes végigolvasni.   "Mert ha Orbán Viktornak jogában állt tulajdonviszonyokhoz nyúlni, szuverenitásháborút indítani saját mozgástere bővítése érdekében, ha okkal hirdethetett harcot az őt bénító nemzetközi gigászok sokmilliárdos menedzsmentdíjai ellen, akkor leendő politikai…..
Főpolgármester-jelölt, polgármester-jelöltek, önkormányzati képviselői-jelöltek mind-mind ugyanazt akarjuk: egy zöldebb, tisztább, szolidárisabb Budapestet! Folyamatosan járom a fővárost, találkozom az ellenzéki együttműködés jelöltjeivel, hogy megbeszéljük, kinek milyen problémái vannak a…..