Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cz4eva

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszaemlékezésekkel kezdünk, Sydney, majd Ben Miller is Catherine Parkerről nyilatkozik elismerően, különleges hölgy volt. Miss Parker felriad, az anyja haláláról készült gyerekkori videót élte újra álmában. Ebből már alvás nem lesz, rágyújt egy cigire, fog egy…..
Egy igazi, kellemesen csavaros epizód, a maga szomorkás humorával! Kezdésnek Jarod egy helyes, tányéron mászkáló csótányt tanulmányoz elbűvölten. Közvetlenül utána egy gimnázium kémialaborjában vagyunk Parkerrel, Mesélő most egy tizenéves srác. Sydney sehol, hm. Jarod…..
Az átkosban, amikor a tévécsatornák között nemigen lehetett szörfölgetni, hiszen alig voltak, ráadásul a fotelból is föl kellett állni, mert nem volt még távirányító, szóval akkoriban még a szlovák tévére átkattintani is nagy kalandnak számított. Főleg azért, mert ott…..
hogyvolt A Kaméleon 1x01 - Pilot 2008.06.21 09:00:00
Sötét képernyővel nyitunk, csak hang van: egy gyermek dúdol magában, majd megérkezik a fekete-fehér kép is: hatéves forma fiúcska dúdol, egy vele egymagasságú, Legóból épített torony körül sétálgat elégedetten. A háttérben egy filmvászon, rajta az Empire State Building. Az…..
Talán többen észrevettétek, hogy az NST oldalán rendszertelen időközönként és változó helyeken megjelentek szavazásra buzdító dobozok. Nem titkoljuk, hogy mindezt azért vezettük be, mert kíváncsiak vagyunk véleményetekre (de tényleg). Ráadásul sok esetben támaszkodhatunk az…..
Szerkesztőségünk legújabb tagja csütörtökön tiszteletét tette a Honvéd UEFA-kupa selejtezőjén, ahol a csapat véres verejtékkel izzadta csak ki a továbbjutást. A sorsdöntő tizenegyes rúgások előtt a Családi szektorban az alábbi rövid telefonos párbeszéd zajlott le:- Nem,…..
Megkértük egyik viccesen kommentelő olvasónkat, zaphodot, hogy írjon egy hogyvoltot a Vészhelyzet első epizódjából, ő megtette, mi pedig leközöljük. Nem ígérjük, hogy ebből rendszer lesz, de attól még tessék kommentelni lelkesen. Nekünk tetszett. Green dokival nyitunk, két…..