Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibanezb (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indafotóblog Téli életképek 2010.02.05 09:25:00
Bizsu60: Felszállás Mikee3544 krezi szittyazoli nyakas   _szakács_   Puffancs   Sztravinszka: Móló   Kvazimir: Sportliget7   csecsebecse: Szimat.....
Ibanezb (törölt) 2010.02.16 20:37:42
Mindenkinek: igen, vannak fotós alapszabályok, de egyetértek thomee84-gyel, bocsánat, de ez nem egy professzionális fotós oldal, lehetnek persze TANÁCSOK, sőt, szerintem mindenki meg is köszöni, ha valaki segít a másiknak, mit miért, hogyan, de azért nem kell alapjában durván leszólni a másikat. Vannak, akik kis kompakt gépekkel és nem Hasselblad-dal fotóznak, ezt nem szabad elfelejteni! A kompaktoknál mégis hogy mész 3Fé-vel alá? (Az - általam egyedüliként megvetett - telefonnal készült fotókról nem is beszélve). Szóval a lényeg: tényleg, aki profi képeket akar látni, menjen olyan oldalakra, kiállításokra, ahol ezt teheti. Ha meg netalántán itt rosszabb technikájú képeket talál, nem kell agresszívnek lenni és "osztani az észt", szépen is lehet megfogalmazni, SEGíTENI annak, aki esetleg még nem régen fotózik. Egyébként, már nem emlékszem, hogy is hívják, de van egy elnök, aki a fotós iskolákban a vizsgákon ha elnököl, mindenki fél, ugyanis az illető "tanár úr" úgy gondolja, az illető diák, ha átmegy, később az ő konkurense lehet, így nem igazán szereti átengedni őket. Na ez is milyen???? Kb. mint a bírók az Inter meccseken, mindig egy kicsit "hajlanak" az Interre. Ez tény.

Egyébként meg nekem a vitorlásos tetszik. Clarity-vel is hasonló megoldást el lehet érni, nekem a horizont sem annyira zavaró, valahogy életszerűbb így a kép, nem a műszaki tökéletesség, hanem a hangulat és atmoszféra szép példája.

(A kutyusos viszont tényleg nagyon szürke). :-D De sebaj, koszos volt a hó is, a kutya is. :-D
Indafotóblog Velencei karnevál 2010.02.12 17:48:00
"1790-ből származó itáliai útleírás szerint "A maschera-öltözék néha szürke, de leggyakrabban - szinte mindig - fekete velencei köpenyből áll: a köpeny selyemből van. A fejre fátyolból és fekete csipkéből egy pici kámzsát tesznek, ennek bauta a neve. Az arc többi…..
Ibanezb (törölt) 2010.02.15 23:14:23
@thomee84: bocsi, kevertelek AKrisztiánnal... miért, milyen obival fotózol? Érdemes beinvesztálni egy komoly obiba, elvégre attól függ minden, nem az alapgéptől...

A Nikon jó. A Nikont szeretjük. :-D

Egyébként a bemozdulás sokszor jól jön, tágabb kivágásnál legalább életszerű a kép, nem valami bemeredt hullafotó. :-D

Rángasd csak őket, azé' vannak. :-D Meg tudod, ahogy Capa mondta: Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel. :-D Mássz a szájukba nyugodtan. :-)
Ibanezb (törölt) 2010.02.16 13:52:25
@Muster Mark: Ezt megmagyaráznád? Mi is az iszonyú? És miért áradna "ezoterikus sötétség"???
Ibanezb (törölt) 2010.02.16 18:39:25
Egy kis adalék, hogy bizony mennyire is franciás a velencei karnevál, és mennyire beleőrültek ők ebbe a passzióba (és persze megvan hozzá az anyagi hátterük)

passioncarnevale.ovh.org/

ha beléptek a galériába, látható, mennyi társuk fent van, és ki tudja, mennyi nem... minden évben más ruhák...
a fotók is nagyon szépek, nem csoda, hogy osztogatják az e-mail címüket.