Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoncoldA

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy férfi igazán szeret… Honnan tudjuk, milyen, amikor egy férfi igazán szeret?Vajon abból, hogy elhalmoz minket minden földi jóval és isteni mannával?Vagy talán máshogy érinti testünk, szinte mintha a lelkünket babusgatná?Lehet, hogy akkor szeret igazán, mikor feláldoz…..
BoncoldA A Férfi és a Nő 2010.02.16 23:34:00
A Férfi és a Nő...   Milyen is egy igazi Nő, vagy egy igazi Férfi? Jó kérdés. Vajon egy nőt mi tesz Nővé? És egy férfi mitől lesz Férfi? Alapvetően mindenkinek mást jelentenek ezek a kifejezések. Természetesen nekem is meg van a saját véleményem. Gyakran elég, ha valaki…..
BoncoldA Az Önzőség... 2010.02.15 22:37:00
Az Önzőség    Az önzőségről sokan sokféleképp vélekednek. Általában az ilyen kifejezéseket, mint az önzőség vagy a számítás negatív köntösbe bújtatjuk. Ezek hallatán elsőre rögtön valami nagyon rossz érzés keríti hatalmában az embert. De miért? Nem feltétlenül…..
BoncoldA Az Első... 2010.02.14 23:24:00
Sztereotípia  Sziasztok! Sokat gondolkodtam rajta érdemes e blogot írnom, hiszen annyi van manapság és belátom, nem nagyon rajongom a tucatcikkekért. És ugye sose tudni, hogy amibe az ember oly sok energiát öl bele kamatozik e. Vajon lesz, akit érdekel, fogják olvasni, ha nem akkor…..