Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuksi100

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
kuksi100 2008.02.11 13:23:07
Handras vagyok csak volt ide nickem.

Sziasztok!

Na szóval... Szombaton bagóztam. Mondom nem írok mert így rohadt
sz@r hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem. Vasárnap összeszorítottam a fogam és nekimentem! És halljatok csodát!!! SIKERÜLT!!! Ma van a 2. füstmentes cigimentes napom.
Köszi a csapatnak azt a sok biztatást erőt amit adtatok ehez. Nélkületek nem biztos hogy ment volna, mert tök jó hogy mindenki egyet akar és azonos a cél!!!
Nagyon-nagyon köszi mindenkinek. 18 évi bagózás után 2 nap mikor nem cigizek. Nincs is cigim nem is veszek! Tök jó újra lélegezni, szagokat érezni, érzem hogy könnyebb a tüdőm. Úgyhogy hajrá mindenkinek aki elötte van és annak is aki már érzi. A neheze gondolom most kezdődik. De kitartok.

Jules: minden este álmodok mióta szedem, jót rosszat és mindig emnlékszem rájuk, de mindig várom is. A lottó 5-ös még nem volt.

Köszi mindenkinek mégegyszer a biztatást!!!

Landa, Zsuzsa, Robi kezdek felzárkózni! :-)

Bundik már Neked sincs sok hátra! Egyszer csak azt fogod érezni, hogy szar íze van, meg nincs is íze meg minek szívom meg biztatnak is a fórumon és akkor lerakod.

Hajrá mindenkinek!

András
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..