Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanácska

38 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nanácska Kreatív Világa 2016.11.07 01:26:42
Napló Itthon 2011.03.03 08:34:00
Hétfőn leszereltem, vittem búcsú sütit, kaptam búcsú ajándékot, és nem kellett visszatartanom a pityergést, mert nem kellett pityeregnem. Egész könnyűnek éreztem magam, amikor a munkaidő végén beültem az autóba. Meglepően könnyűnek.Búcsúajándék (az egyik, a másik egy…..
Emmus Portré a kétfogúról! 2010.08.30 01:01:15
Siekerült lefotóznom Emma fogait! Egyébként, amikor a kép készült fordulópont volt az étkezésünkben, ugyanis a barackot nem reszeltem le neki, hanem apró kockákra vágtam. Azért bátorkodtam így etetni, mert előző este vittem be magamnak barackot enni, Emma meg kinézte a számból,…..
Emmus Beindult a kis 7 hónapos :) 2010.08.30 00:50:45
Emmánk ma felfedező útra indult, de olyan igazira! Egész nap jött-ment, vagyis kúszott a lakásban. Mindent megnézett, megfogott, felfedezett. A dvd-ket, a könyveket, az újságokat, a kábeleket, az üres üvegeket....! Nem nyüszizett, csak kúszott-kúszott! Hát, szegény lánynak tuti…..
Emmus Nyűgös nap 2010.08.24 00:00:19
Szombaton észrevettük apával, hogy Emmának igen be van dagadva a felső ínye. Jobban megszemléltem és megállapítottam, hogy bizony a felső jobb és bal kettő már készülődik kifelé. Nagyon picikét már látni is a fehér vonalkákat! Az elmúlt napok egész jól teltek, ujjak a…..
Emmus A naptestvérek 2010.08.23 23:47:00
Vasárnap délelőtt összeszedtük magunkat és elindultunk meglátogatni Emma naptestvérét Laurát. Ő az a kislány akivel egy napon születtek! Nemrégiben új házba költöztek és meghívtak bennünket. A lányok nyolc hetesek voltak amikor találkoztunk. Délután fél kettő felé…..
Emmus Egy másik vőlegény 2010.08.23 23:16:31
Múlt hét szerdán látogatóban volt nálunk egyik barátnőm akivel együtt végeztük a fősulit. Eljöttek a 10 hónapos kisfiával Marcival (Igen-igen Ő is Marci! Legalább nem felejtjük el a hódolók neveit :)) Ő már nagyon ügyesen mászik, feláll, kapaszkodva körbesétál, pakol,…..
Emmus A dokik az agyamra mennek.... 2010.08.18 00:45:22
Egészséges rendelésre voltunk ma hivatalosak 8-9 óráig. Persze az éjszakánkat vagyis a hajnalunkat nem alvással töltöttük. Először is vagy négyszer csipogott a légzésfigyelő, Emma megint lemászott róla és teljesen keresztben aludt, fejét a paplanjába fúrva. Felkeltem,…..
Egy hete már, hogy megfőztem egy szál répát és egy krumplit Emmának ebédre. Kicsi fintor volt az első falatoknál, de az öklendezés elmadardt. Lecsúszott kb. 20-30gramm többet nem adtam kezdésnek. Tervem, hogy az ebédet kiváltsuk főzire, de legalább, hogy a tápszert elhagyjuk. A…..
Nem is gondoltam volna, hogy a mi Emmánknak 6 hónapos korára kettő db foga legyen! Úgy néz ki a Fogtündér beköltözött hozzánk és egy hét alatt két fogat is kidolgozott :) Július 29-én reggel is benyúltam Emma szájába (mint azt már napok óta teszem) és bizony a bal 1eske már…..
Emmus Körte 2010.07.23 23:56:00
Asszem a krumplievést hanyagoljuk még! Le-le csúszik, de az elsó falatok öklendezéssel járnak, inkább nem kínzom szegényt! Jó lesz ebédre még a cici meg a kiegészítés. Nem késünk le semmiről! :)Inkább egy újjabb finom gyümölcsöt kóstoltunk meg ma: a vilmos körtét és nem…..
Emmus Fogtündér 1. 2010.07.23 23:48:46
Az éjjel meglátogatott minket a Fogtündér! :)  Reggelre kibújt Emmus jobb alsó 1-eskéje! Kis szúrós, recés fogacska! És a Fogtündér volt olyan kedves és nem keltett fel senkit, legfőképpen Emmát nem, szépen csendben dolgozott!Köszönjük Fogtündér! Reméljük máskor is…..
Emmus Krumpli vagy nem krumpli 2010.07.22 01:26:18
Úgy gondoltam eljött a zöldségek ideje is. (Persze Emma nem gondolta úgy!)Tegnap előtt délben lelkesen pároltam egy kis szem burgonyát, fejtem hozzá anyatejet, jól összetörtem, pépesítettem! Elővettem a még nem használt vadiúj etetőszeket, tiszta előkét és gondoltam én,…..
A minap vettem észre tízórai közben, hogy valami fehérlik Emma szájában! Nagyon megörültem, de úgylátom és érzem, hogy még nincsen kibújva, csak nagyon fehérlik a két pici csíkocska az ínyén és a jobb oldali mintha előrébb haladna! Egyenlőre minden simán megy, pici nyűg…..
Nem is volt kérdés, hogy megyünk-e nyaralni vagy nem, még a pocakomban volt már ezt tervezgettem!Persze a dédik aggódtak a legjobban ,,-mentek nyaralni? és a lányt is viszitek?,, (hát hova tennénk? :S) ,,-hát kicsi még a nyaraláshoz!,, stb.Szóval egy hét intenzív, szemkiguvvadós…..
Hát manapság már így járja, az asszonyt viszik az emberhez! :)Jól sikerült tali volt! Marcus éppen aludt (vagyis csak a mamija szerette volna!) mikor odaértünk. Most nagyobb volt az érdeklődés egymás iránt, mint legutóbb, Marcus meg is szeretgette Emmust (lásd.kép)! Olyan édesek…..
Emmus Emma és a kacsák 2010.07.21 00:48:01
Eddigi legjobb vétel! Imádja őket! És persze a szomszédban lévő élő változatok sem hadják hidegen! :)Ja, de persze a vízben feldőlnek ám, mert hát nehéz a kendőtől a fejük! Annyi baj…..
Azt mondták először csak a levét adjam és abból is csak pár kanállal. De az én Emmám egyből egy negyed almát megevett! Próbáltam én először csak lével, de hangosan reklamált, már-már kiabált, hogy adjam már azt a finomságot! :) Rettegtem is egész nap, hogy mikor jön a…..
Marcell Emma baba látogatóban :-) 2010.06.30 23:08:00
Ma látogatóink voltak. Niki és az ő Emma babája jöttek hozzánk, rég megbeszélt találkánkat teljesítve (értsd: Marci végre egészséges). Annyira helyre kislány ez a mi menyasszonyjelöltünk, h csak ámultam. A csipke betétes kis nadrágjában valami elbűvölő. Nagyon ügyes…..
Egy évvel ezelőtt ezen a napon szombat volt, de én már keltem 6kor, hogy mehessek a mosdóba pisilni és megtudjam lesz-e babánk! Gyorsan megcsináltam a tesztet, de nem láttam rajta semmit! Már majdnem ki is dobtam, de mégegyszer megnéztem és valami halvány csíkocskát láttam!…..
Igen lemaradtam a posztolással! Annyi minden történt, nem is tudom, hogy fogok mindent leírni!Tejcsi gondok dióhélyban:Szóval Emma baba súlya kb. három héten keresztül stagnált és mellette még nyugtalan is volt. Mérlegünk persze már nem volt, mert vissza kellett adni, így fogalmam…..