Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabouleh

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
tabouleh 2016.09.26 22:49:05
@OriginalBlackMamba: Legalább nem csukja már be másodpercekre a szemét, miközben beszél. Ez is valami.
VIZSUart Álomotthonunk eladása 2016.09.02 12:57:20
Azt már nyilván tudjuk jól, hogy élethelyzeteink változása mindig valami új ígéretét hozzák magukkal, s ennek megfelelően a korábban tág tereink szűkőssé, vagy az egykor jól funkcionáló otthonaink hirtelen túl szellőssé válnak, de azt, hogy ezek az átalakulások milyen feladatokat és lelki…..
A címben feltett kérdésre az alapválasz az, hogy „legyél hozzá Amerikában”, és ez nyilván nem megúszható. Ugyanakkor a dolog menete már egy érdekesebb (és tanulságosabb) kérdés és válasz, szóval ma ez lesz az egyik témánk. Emellett megismerkedhetünk egy érdekes…..
tabouleh 2016.08.21 15:26:10
@diggerdriver: Azért annyira nem szakadnak meg a béremelésben. A tesco pl éppen hirdet (Bp, Fogarasy út, az ország legnagyobb tescoja) felvételt: 147-159.000 HUF/ hó. BRUTTÓ. Ez nettó 97.700-105.700 Ft, esetleges kedvezményekkel ( pl. 1 eltartott gyerek), akár nettó 127.000 is lesz belőle. Egy vicc.
Hetek óta kint van a tábla a bejáratnál.
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
tabouleh 2016.06.27 13:21:09
@Muad\\\'Dib: Örülök, hogy nem támogatod. Poénkodni lehet, mondjuk egy haveri társaságban ilyen dolgokkal (nem), de a köztévén?? Gondolj bele, a nyári szünetben mondjuk ezt nézi néhány gyerek, majd délután kimennek játszani ilyen feleségverőset. Szép példa van előttük. Lehet, mert a TV-ben látták.
tabouleh 2016.06.27 13:27:52
@Velszi bárdolatlan:
"Pedig de" - Ha tudnád... :))
Amit a nőverésről írtam, fenntartom. Mindezt úgy, hogy a környezetemben sajnos nem egy olyan párt ismerek, ahol rendszeresen ki van téve a nő abúzusnak. Sőt, egy ideig én is részese voltam, rendőrségi ügy is lett a vége. Bocs, ha nem tudok az ilyen dolgokon "poénkodni". Mindegy, nem nyitok erről vitát, pontosabban nem folytatom.

Ákos feleségével kapcsolatban pont erről beszéltem. Csak rosszul értelmezik a nyilatkozatát.
tabouleh 2016.06.27 13:33:59
@Muad\\\'Dib: Nem a Tom&Jerry miatt fognak hülyén viselkedni a gyerekek, hanem az otthon látottak miatt. Meg a "normális" műsorokban látott miatt. Kérlek, ne sarkíts.

Az előző kommentem meg eltűnt, csessze meg.
Egy érdekes olvasói levelet olvastam az egyik újságban ma. Így szólt: Egy újabb törvénymódosító indítvány a devizahitelesek megsegítését nem az ingatlan 30 millió forintot meg nem haladó értékéhez, hanem az eredetileg felvett, 30 millió forintot meg nem haladó összeghez…..
tabouleh 2012.03.11 14:36:03
"Tehát a dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy a milliomost segíti az állam a keveset keresők adójából, hanem úgy, hogy bizony a sokat kereső devizahitelesünk nagyon sok adóval járul hozzá a közös kasszához, "

Hogy képes valaki ennyi hülyeséget összehordani?

Kiscsillag, szerintem elképzelésed nincs arról, hogy egy nettó 200ezres fizetés adásához mennyi közterhet kell befizetnie a munkáltatónak. Nem annyit, amennyit a munkavállaló lát a bérpapírján, sokkal többet.

Szerintem mindenki joggal háborodik fel azon, hogy az ő adójából a "gazdagokat" támogatják.

Vállalkozóként én is talicskázom be a pénzt minden hónapban az adóhivatalba, mindenféle újabb és újabb idióta jogcímeken sarcolnak, megfojtják a vállalkozásokat.
Cégautóadó, különadó, kötelező kamarai hozzájárulás és még sorolhatnám a különböző tételeket, amelyről az emberek többségének fogalma nincs.
Ezekből a kicsikart pénzekből osztogat ilyen nagylelkűen a kormány, miközben mi éhen döglünk!

Nekem is van devizahitelem, de nem tudtam végtörleszteni, mert az adókat és a járulékokat az adóhivatalnak fizettem be, nem pedig a saját zsebembe gyűjtögettem.
És képzeld, felháborít, hogy most azoknak az embereknek milliókat fog ajándékba adni a kormány, akik nem fizették a hitelüket, mert ez az én pénzemből is megy, én viszont semmiféle segítséget nap kaptam, és nem is vagyok jogosult semmire, az egyetlen kötelességem az állam szerint pedig az, hogy az utolsó fillérjeimet is befizessem a közösbe!
A minimálbéreket megemelik, kötelezővé akarják tenni a béremeléseket, holott egyik napról a másikra KÉPTELENSÉG előteremteni nemhogy a megemelt járulékok összegét, de a nettó bérhez szükséges többletet sem.
És ha nem fizeted be a kincstárba a fenti tételeket, már 2 napos késés esetén is inkasszálnak, mindenre ráteszi a kezét a NAV!
A cég bankszámlája megdöglik ezáltal, és a napi működési költségeket sem tudod fizetni, akár le is húzhatod a wc-n az egész üzletedet.

A rettenetes közterhek miatt ott tartok, hogy be kell zárnom lassan a vállalkozást, az embereket pedig elküldenem, mert ilyen elvonások mellett már nem tudom fenntartani az egyébként közel 10 éve prosperáló cégemet!

Szóval mielőtt további marhaságokat írnál, kicsit nézz a dolgok mögé is.
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
tabouleh 2012.02.28 14:51:11
@nimonic: Írtam neked is privátot
tabouleh 2012.02.28 14:49:12
@janixxx: Küldtem neked privát üzenetet, remélem olvasod :)
Majdnem minden hétre jut egy újabb leleplezés: pornózott Valagosz és a testét árulta Hónaljka, az aktuális valóságsó ügyeletes sztárjai. A bulvárlap is jobban fogy egy ilyen fergeteges címlappal, meg a portálokon is sűrűsödik a kattintások száma. A kommentekben meg hörögnek a…..
A maszodákat is utolérte a gazdaság lejtmenete.Egyre több szalon zár be, ami azért nem csoda, mert az elmúlt néhány héten nem egy olyan nap volt, amikor meg sem csörrent a telefon.A lányok elmennek külföldre, vagy abbahagyják az ipart.A határozottak, a profik, a rutinosak azonnal…..
tabouleh 2011.06.15 21:25:31