Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorkapa

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Heti premierek 2010.09.06 12:30:00
Egy kommentelőnk kérésére az induló őszi évad első két hónapjában minden hétfőn összeszedjük, milyen sorozatok indulnak az adott héten, és milyen kedvencek térnek vissza végre. Az internetes videótékákat látogatók a premierek másnapján keressék az…..
Dorkapa 2010.09.06 13:23:57
Dorkapa 2010.09.06 17:42:45
Nyakunkon az amerikai tévés évad premierje, jövő héten két újonccal és számos visszatérő sorozattal indítja a bulit a CW, így a következő tíz napban egyre több promóképes poszt lesz, a mai például a Chuck negyedik évadának első epizódjából mutat meg pár jelenetet. ..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Yes! Linda Hamilton! Vicces beszólások! Chuck! ..
A Strike Back című brit kommandós akciósorozat az év egyik legjobb lövöldözős-izgulós 24-pótlékának bizonyult, szerethető főhőssel, jó színészekkel, hős brit kommandósokkal és megmentésre váró jónőkkel, no meg az ilyenkor elkerülhetetlen, "a köcsög felettesem meg…..
A sorozatjunkie-n találtuk ezt a pöpec kis összeállítást, csak hiányzik Jack Bauer az életünkből, na. Még egy ilyen kemény csávó nem lesz a tévében SOHA.  ..
comment:com Ne higgy a szemednek! 2009.12.18 11:05:00
A Sorozatjunkie-n leltünk rá erre az eszméletlenül hatásos ás látványos videóra, amiből kiderül, hogy ha egy epizódban utcaképet látunk, az nem feltétlenül a szabadban készült, hanem sokkal inkább egy szűk stúdióban, zöld hátterek előtt. Félelmetes, mennyire fejlett mára…..
Dorkapa 2009.12.18 12:48:12
Előző rész összefoglalója után papír és más törmelék hullik az utcán, távoli zaj hallatszik, inkább csak tompa zúgás ez, egy ember nézi a kezét, ami véres, kamera nyit, HOTCH AZ!!! Füle, arca véres, a kirakat, amivel szemben áll, betörve, benne még néhány működő tévé,…..
Jön a január, a Fox bejelentette a midseason programját (majd külön posztban elemzünk), a 24 sajtósai meg közzétették az első adag hivatalos, nagyfelbontású, agyonfotósoppolt promóképadagot, meg pár, szintén eléggé elcseszett plakátot is, illetve egy adag hivatalos fotót az…..
Nagyon elege van már a világmegváltásból Jack Bauernek, de hiába, ha hí a haza, menni köll. 24, nyolcadik évad, premier: január 17/18, menten négy órában. ..
Nyitójelenet, kocsitörés. Nem, inkább egy súlyosabb autóbaleset. Nem, ez valami még nagyobb. Szépfiú Demetrit keresi, de csak égő embert lát, mi lesz itt? Ha nem kapott volna ekkora hájpot és nem tudnám, miről fog szólni, talán más lenne, de így izgulok. Főcím.   Los…..
Mindig ideges leszek, ha a "Kiefer" és az "ital" szavakat egy mondatban látom, mert ilyenkor óhatatlanul jön utána a "botrány" és/vagy az "ittas vezetés" is, aminek meg nem örülünk, mert Kiefer Sutherland egy fasza csávó, akinek nem a sitten,…..
Fekete nap a Scavo's pizzéria életében amikor árcímkékkel kell ellátni a berendezést. Tom ki is van bukva rendesen. Lelkiállapotán nem sokat segít, hogy a nulla empátiával bíró zsugori környékbeliek ráadásul bagóért akarnak hozzájutni kedves ökölnyom-horpadásokkal…..
hogyvolt 24 6x03 – 8:00-9:00 2009.07.10 13:30:00
8 óra van. Ott maradt abba Jack hatodik kurva szar napja, hogy megszöktette a rakéták elől Jasszert (gyk és új belépők: Assad), majd kihajított egy öngyilkos merénylőt a metróból, eközben az elnök és a CTU is képbe került, persze, hogy Jacknek van igaza, Fayed a napi ellenség,…..
Jack Bauer, mi? Nem biztos, annak fényében meg különösen nem, hogy egy horvát pék a pékség ablakába kitett Chuck Norris-poszterrel riasztotta el az őt rendszeresen vegzáló rablókat, szóval az öreg szakállas ázsiója bizonyos helyeken magasab, mint a fejjátékáról is híres…..
Kiefer, Kiefer, csak nem férsz a bőrödben, bazmeg. A 24 főszereplője ittas randalírozás miatt már lassan többször kerül címlapra, mint Amy Winehouse, pedig az a nő főállásban idióta. Történt ugyanis, hogy valami társasági eseményen, amire Kiefer is hivatalos volt, és ahol…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.06 09:26:00
Miután a Showtime nemet mondott Matthew Perry új vígjátékára, a készítők az HBO-hoz is elvitték, de ott sem kellett. Annyira fasza csak nem lehet akkor. Szereposztunk: két új arc is van a Melrose Place 2.0-ban: Shaun Sipos alakítja majd Jake fiát, a házinéni pedig az eredeti…..
Csak jelezném az Alias-hogyvolt-rajongóknak (mind a hatnak), hogy sajna megcsúsztam, és ígéretemmel ellentétben ma már nem lesz fent a két elmaradt rész, sőt, holnap sem, de hétvégére már igen. ..
Méltatlanul hanyagoltuk eddig a ma 69 éves Chuck Norris egyetlen evilági ellenfeleként sikerrel bevethető Jack Bauer hetedik (kurvaszar) napját, de ami késik, nem múlik - a kép után spoileresen értékeljük az első tizenkét órát. (Ez az írás a tegnapi, 13. epizód megtekintése…..
hogyvolt Alias 5x02 - ...1... 2009.03.04 17:00:00
Azzal nyitott az évad, hogy Vaughn-t lelőtték, de nem halt meg, viszont kiderült, hogy nem is így hívják. Syd kiakad, de aztán megnyugszik, mert terhes, és ez árthat a babának, az meg különösen, hogy a fater csak meghal, mert megint lelövik. Előtte még kiderül, hogy van egy újabb…..
A Kés/alatt jön vissza január 6-án (micsoda évkezdetünk lesz: Lost, BSG, Kés/alatt, 24), kikerült egy újabb videó hozzá. Szerintünk tök fasza. ..
Egy gyors ajánlat azoknak, akik nem tudják, mit vegyenek akciósorozat-függő faterjuknak karácsonyra: Jack Bauert. Hat évad, 38 DVD, 29 990.- HUF-ért, nem is olyan rossz. Ha mindezt az amerikai amazontól szerezzük be, akkor 199 dollár plusz postaköltség lenne (kb. 45 000.- HUF), a…..
Minden továbi komment és hozzáfűznivaló nélkül. Jack Bauer így tér vissza, ha ennek alapján nem indul be a nyálelválasztásunk, akkor be vagyunk oltva akciósorozatokkal szemben. ..