Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denil

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
Szerintem a világban már egy csomó hülyeség történt azért, mert a nők azt gondolták, hogy a másik azt gondolja, hogy, és ebbéli meggyőződésükben kezdtek el cselekedni. Trójai háború mondjuk, Heléna azt gondolta, hogy csak így lesz elég szerelmes  a férje. Aztán a helyzet…..
Denil 2015.02.27 18:57:42
Szerintem a nő bizonytalanságban tartása nem egyértelműen rossz. Szét kell választani rövid-és hosszútávra.
Rövidtávon szerintem működik a ffi okosan bánik ezzel a fegyverrel. Egy nőnek is izgalmasabb ha kicsit dolgozni kell a pasiért. Ez feltüzeli őket, mert pont ott "bántja" ahol nem szokott hozzá a férfiaktól. A büszkeségénél. Minél szebb egy nő ez annál inkább igaz.

"Mi az,h ez a pasi nem fut úgy utánam ahogy a többi?"
"Mi az,h már együtt vagyunk 3 hónapja de még mindig nem úgy alakul minden ahogy én szeretném?" stb stb.

Ez akár igaz lehet egy olyan egyszerű esetre is amikor a ffi-t "meg kell győzni" arról, hogy találkozzanak, vagy ha kicsit kéreti magát szex előtt.
Rengeteg hasonló dolgot csináltam már akarva, akaratlanul és rendre mindig bejött, sőt meg is jegyezték a nők, hogy nem ehhez vannak hozzászokva. Ez egyfajta hatalmi játszma ami általában a nők kezében összpontosul, éppen ezért élvezet "elvenni" ezt az eszközt tőlük. Az eredménye?
Tapasztalatom szerint ( és pár barátom szerint is ) a nők nagyon sokat fognak tenni a kapcsolatért, rendszerint találkozni akarnak és jobban mint a másik fél, a szexet meg olyan mértékben kívánják ami több mint kielégítő :)

Persze ha jobban a mélyére nézünk ennek a viselkedésformának, akkor semmi mást nem tesz az ilyen ffi (pl én sem) csak a női fegyvertár eszközeiből válogatok és sajátítom el, majd használom fel "ellenük".

Viszont ahogy szokott lenni, az éremnek van egy másik oldala is, amit szintén a saját bőrömön is megtapasztaltam. Bizonytalanságban tartani egy nőt HOSSZÚtávon már nem olyan menő dolog, sőt veszélyes. Ott már tényleg kell a hagyományos értelemben vett biztonságérzet amiről a nők javarésze beszél.
Sajnos ezt megjártam. 5 éves kapcsolatnak lett vége, mert nem voltam képes neki megadni azt a lelki biztonságot amit megkívánt volna tőlem ( most azt hagyjuk,h ennek jó része már nem volt szándékos tőlem, csak nagyon elbíztam magam, és arról se beszéljünk,h egyébként milyen mértékben kívánta volna a jelenlétemet maga mellett ).

Na akkor most meg lehet engem szólni, mert tömören és sarkosan fogalmaztam, de ezek a közvetlen környezetem és sok nővel folytatott beszélgetés tapasztalatai.

Egyébként meg kedves blogíró, szedd össze magad, tudsz te ennél sokkal jobb posztot is írni;)

Dani
Nőkovács A független nő 2014.07.06 16:58:29
Férfival beszélgettem. Azt állította, a környezetében a nők nem vágynak az elköteleződésre. Inkább élnek egyedül, szeretőt tartva, nem is egyet, akiktől ajándékot, utazást, szexet kapnak. És ez mennyire jó nekik. A hitelesség kedvéért elárulom, azt is mondta férfi…..
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
Denil 2014.06.26 14:25:34
@leonito77:
Teljesen egyetértek csupán annyi a baj, hogy olyan nyersen fogalmaztad meg, hogy ez inkább fog dacot szülni semmint arra sarkallni őt, hogy gondolkodjon. Ezen a nyers stíluson kevesen látnak át. Vannak akiknek az ilyen nyers és pofon szerű írások segítenek ( Csernus pl ezt alkalmazza "ingerelárasztás" ) de ebben a srácban csak az lesz, hogy tételesen fog téged megcáfolni a logika mentén mert abban viszont erős. Persze tudom nem azért írtad, hogy segíts neki és amúgy mondom én egyetértek a meglátásoddal.
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Denil 2012.05.15 15:10:16
@horipapa: Terminátor és ez már a második fejlesztett prototípus:DD
Denil 2012.05.15 15:14:42
@möhönce: Csak a műsor miatt tűrik el az biztos. Ha balhé van akkor kizárják őket. Kinn tuti már megverték volna. Akármilyen nehéz is ( én pl nem tudom megtenni, lehet egy adott pillanatban inkább felképelném aztán magamtól csomagolnék ) a legjobb ilyenkor ha valaki nyugodt tud maradni mert akkor még idegesebb lesz az illető. Belülről meg lehet röhögni:))
Denil 2012.05.15 15:16:20
@ő-szinte: De azért működik a nagy számok törvénye és van egy "általánosítás" is amit rá lehet húzni 1-1 kinézetre. Jelen esetben még ez sem kell, mert szeirntem az átlagosnál is lejjebb van, persze én pasi vagyok tehát nekem nem kell, h tetszen, de meglepődtem,h Noémi és Andor-Fandor egyből ráment volna.
Javaslom a szöszi csaj neve legyen: Rohambili.
IDDQD Heti retro: Phantasmagoria 2011.04.15 15:00:00
Temérdek teendőm miatt sajnos az elmúlt hetekben kicsit parkolópályán volt nálam az IDDQD, múlt héten ki is maradt a Heti retro. És erre a hétre sem tudtam megírni a múltkor megszavazott Heroes of Might & Magicet, úgyhogy választhattam: vagy ezen a héten sem jelentkezik a rovat,…..
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
Vastagbőr Nem kő egy ótó? 2010.01.07 14:01:00
Hm? Valaki? Épp eladó.  :-)  Úgy látszik, pang a bodzabiznisz...
Denil 2011.01.07 16:46:43
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Kérlek dobj egy linket erről a hirdetésről, mert égre földre keresem a cigány merdzsós hirdetést, de ezen nem találom amit ide raktál!
Köszi
IDDQD Heti retro: Duke Nukem 3D 2010.09.09 11:45:00
Oké, tudom, hogy a Boulder Dashnak kellene most jönnie, mert azt szavaztátok meg a Civilizationról szóló cikk alatt, de a múlt heti brékingnyúz után úgy döntöttem, beelőz a Duke Nukem 3D. Aki lemaradt volna róla: úgy tűnik, 13 év után végre elkészül a Duke Nukem Forever (bár…..
Denil 2010.09.10 12:26:41
@Qzonn:
Nem hiszem, csak egyszerűen a gyermekkorunk egy nagyon szép emlékéről beszélgetünk, ami mellesleg nem csak szubjektív módon volt fonos, de az egész játékostársadalom a VILÁGBAN is hasonlókat élt át a játéknak köszönhetően. Igazi mérföldkő a szó legszorosabb értelmében.

Már 2 napja csak Duke Nukem híreket olvasok, a hátterét a 3D Realmsnek, az ott dolgozókról, rengetek képeket is nézek. Volt egy nagyon régi webcamnak nevezett kamera a 3D Realms-ben, ami anno még csk pár percenként vett fel 1 képet. Most épp ezeket nézegetem.

Eskü ha tényleg kijön a Forever, veszek egy új konfigot csak hogy játsszhassak vele. Amúgy sem játszom már sok sok éve.
Denil 2010.09.14 16:24:43
@norbert79:
Transport Tycoon engem is érdekelne, nagyon szerettem anno, van valami mostani verzió belőle?
SZívesen játszanám..
Denil 2010.09.14 16:25:52
@norbert79: Írtam neked privátot, nem tudom megkaptad e, de én meg nem tudom hol lehet olvasni a leveleimet, mert sosem használom ezt a rendszert...
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Denil 2010.07.20 13:11:04
@gauche caviar:
Úristen, mikor ilyen hozzászólásokat olvasok, mindig eszembe jut, hogy nyilván nem csak a kedves hozzáértő, de még nagyon sokan mások is ugyanebben a hitben élnek. Atyaég....aki valóban egy kicsit is úgy érzi, hogy az IMF nekünk jó az EU-val együtt, az kérem,h inkább maradjon csöndben, főleg ne mocskolódjon és OLVASSON TÖBB SZAKIRODALMAT. Köszi