Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remmsey

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
Remmsey 2010.02.14 11:27:35
@Ender Gábor:

Ja értem. Így már mindjárt más.

Elmondjam mi fog történni?

A következő vevőjelöltnél a tulaj szerez majd lefizetett eredetvizsgálót, így az a szerencsétlen fogja majd megszívni aki tudatlanul megveszi ezt.

De ugye ez már ki a frászt érdekel?

Meg azt a fazont is ki nem szarja le akitől esetleg ellopták ezt az autót x évvel ezelőtt.
Szép ez a szöveg, hogy lehet regadó csalás vagy vám csalás is, csak ugye ezt már sose tudjuk meg. Nem mintha egyébként ezek nem lennének bűncselekmények.

Én is sajnálom az embert, de ő volt felelőtlen amikor megvette ezt, ami történt megtörtént, ő így járt. Most mitől lesz jobb, ha ő valaki mással eljátsza majd ugyanazt amit vele is eljátszottak?
Ha beviszitek egy eredetvizsgálóba, akkor is lebukhatott volna, így viszont a következő tulajt fogja majd megszivatni (az eredetiről nem is beszélve).

És persze feltételezem a rendőrségi nyilvántartásból személyes adatokat kiszivárogtató ismerősöd is mindig csak a "jó cél" érdekében cselekszik. Mint az összes többi korrupt hatósági személy.

"az eredeti gazdáját nagy valószínűséggel nem találják már meg"

Hát így nem is, az aztán biztos.
Remmsey 2010.02.14 13:16:04
@McK:

Igazad van, ebben a történetben én vagyok a gyökér.

És az a jófej, normális ember, aki hajdanán megvett egy kupé mercit, de azért a biztosítást már okosba intézte, üzembentartóval, majd jött a szintén jófej orvostanhallgató újságíró, aki miután megtudta, hogy nincs forgalmi, izibe szólt is hatósági ismerősének, hogy ugyan kérdezzen már le egy rendszámot és mondja már el neki a nyilvántartásban szereplő adatokat. Majd miután ez megvolt és ráált volna a vételre, az eredtvizsgáló felhívta figyelmét, hogy az alvázszám cinkes és ha tovább vizsgálja, akkor abból lefoglás lesz. De a mi hősünk ezt akarta volna utoljára, inkább azon töprengett, hogy vajon hívjon-e, egy lefizethető eredetvizsgálót aki nem akad fenn ilyen problémákon. Érthető is ez, ilyenkor minden jóérzésű magyar ember erre gondol, elvégre ez Magyarország, itt a mutyi a menő és a magamfajta törvényeket betartó szánalmas gyökér, legfeljebb megtűrt véglény.
Feltételezem a talpig becsületes, a korrupciót mereven elutasító orvostanhallgató hősünk hasonlóan sokat fog majd gondolkozni azon is, hogy immár orvossá válva elfogadja-e a hálapénzt. Vagy inkább elvárja-e.

Igazi magyar történet ez és te is igazi jó magyar ember vagy a hozzállásoddal.

Végülis csak volt benne egy biztosítási csalás, egy hivatli hatalommal visszaélés, egy lehetséges vesztegetés és egy buherált alvázszámú esetleg lopott autó. Ja, de persze biztos csak a fényezés közben sérült meg, biztos "csak" vámot csaltak vele vagy regadót, nem lehet az lopott. Á, nem, az nem lehet. Magyarországon, ebben a becsületes kánaánban, nem lopnak autókat, ugyan. Ha valami gáz van az alvázszámmal, akkor az csak más miatt lehet, lopás miatt véletlenül se. Sokkal jobban is lehet aludni ebben a hitben.

És igen, én vagyok a gyökér, akinek ez az egész ami itt folyik kurvára nem tetszik, kövezzetek meg érte.

Éljen a mutyi és annak népszerűsítése!
Remmsey 2010.02.14 14:07:39
@Krisi:

Látom nem érted, hogy hol a gond. A fejekben van itt a gond, ezek szerint a tiedben is.

Az a gond, hogy ez egyáltalán felmerül valakinek mint lehetséges opció. Majd még büszkén meg is írja, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Persze itt az sajnos, ezt tudom.
Most lepődj meg rohadtul, de nekem ilyen eszembe sem jutna, nemhogy még hosszasan gondolkozzak is rajta, hogy lefizessek-e egy eredetvizsgálót, aki átlöki a buherált alvázszámú autót. Ilyen opció nálam nincs. Nekem még ingyen se kellene tisztázatlan előéletű autó. Tudom, én vagyok a hülye.

Ugyanez a rendszám lekérdeződi is. Máshol egy ilyenért éveket osztogatnak, itt meg emberünk lazán leírja egy cikkben.
Miért csodálkozunk akkor azon, hogy mi megy a BKV-nál? Minden így kezdődök. Először csak egy apró szívesség, aztán jön a többbi.

Nekem pedig ettől hányom kell. Bocs.

Túl sok értelme nincs itt ezen vitatkozni, így én be is fejeztem ezzel.

Valaki vagy érzi, hogy hol van itt a gond ebben a történetben, vagy nem. Ez erkölcsi kérdés, de az erkölcs valószínűleg a többségből hiányzik itt.
Persze ez nem lep meg, elvégre .hu-ra véződik a Totalcar.