Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla lászló

1181 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szépen köszönjük a látogatóknak a támogatást, de "Béla László" 2014.02.13-án elhunyt. A blog az üzemeltetők bezárásáig, látogatható, utána a feltett anyagokat, semmilyen formában nem tudjuk közzé tenni.  Nyugodjék békében, nagyszerű ember volt...
  Lehet, hogy az emberiség önvédelmi képessége nullára redukálódott? Lehet, hogy párezer gazember, megfelelő anyagi háttérrel, képes elpusztítani hétmilliárd embert?    Nem hittem volna, de a jelek erre utalnak. Bizonyossá vált, hogy a fukusímai…..
  A mai Magyarországon számos olyan gond nehezíti a magyarok életét, melyek közül egyetlen egy is elég lenne, életünk megkeserítéséhez. Az ország vezetésében és közhatalmában, teljes zsidó hegemóniát alakítottak ki. Ez mára odáig fejlődött, hogy bizonyos mértékű…..
  Beindult a politika mocskosabbik része, akik máig nyúzták, és ma is gyötrik a magyarságot. „Ejtőernyősök” lepik el a tiszta magyar eget. Idegen területekről jelentkeznek mindentudó képviselőjelöltek, és szállnak harcba a helyben ismertekkel, a választók bizalmáért.…..
     Kirukkokltak a cionisták.   Vona Gábor londoni megjelenése kibújtatta a szöget a zsákból. A hatalmi törekvéseiket egyre jobban féltő, a világméretű elutasítást egyre személyesebben tapasztaló cionisták, már nem válogatnak…..
Azt mondja a Vona, és a közelmult történései betűre igazolják az állítását, hogy a huszonnégy év óta egymást követő hazaáruló, helyesbítek ország kiárusító pártok és kormányaik, oda juttatták az országot, hogy már nincsen ellopható nemzeti vagyon.   Mára, ha…..
Bizonyíték, hogy az MSZP és a FIDESZ ugyanaz a párt! Eközben a magyar egymást öli! - Kásler Árpád honlapja  ..
Legyen már vége !      Legyen már vége, az esztelen gyűlölködésnek, a haragnak, sárdobálásnak, mert ez fog megölni bennünket.    Csak egy csekélyke járatosság kell, a szakrális (szellemi) felépítésünk ismereteiben ahhoz, hogy tudjuk, életünket,…..
  Sokan tudják már, de még mindig nem elegen, az erőszak ideje lejárt. Mi magyarok, az emberiség egészével, jó és rosszindulatúakkal együtt, haladunk egy békés, erőszakmentes, szeretet alapjain álló, önzetlen, bőségtől és jóléttől kellemes világ…..
Boldog Újévet Kívánok, a Föld minden emberének! Magyarnak és nem magyarnak, mindenkinek érdemei, és elvárásai szerint.   BélaLászló..
     Soha, semmi ellen harcolni nem érdemes, mert annak, csak vereség lehet a vége. Ennyit legalább, megtanulhatnánk a zsidóktól, mert sokkal többet nem lehet, és nem is szabad. Nem vehetünk át olyanokat, mely tulajdonságoktól megszűnnénk magyarnak…..
  http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-12-26   15:04 Életmentő történetek  Hantó Zsuzsa szociológus-történész és Kecskeméthy Klára ezredes asszony a Koszorús akcióról és a civil életmentőkről. Szerkesztő: Bálint István       Erővel…..
     Folyamatosan megy a porhintés, a „demokráciáról” de azt is látnunk kell, hogy minden hatalmi ág, ügyészség, rendőrség, bíróságok, mind a ko(á)rmány kezéből esznek. Semmi hajlandóságuk arra, hogy megfékezzék, a már eddig is sok milliárdos kárt, és…..
  Boldog Karácsonyt, és boldog újévet kívántam tegnap a barátaimnak és az ellenségeimnek, a jóknak és gonoszoknak, stb.   Annyira nem ebben a szellemben élünk, hogy sokakat ez az ellentmondás megbotránkoztat. Hiba! Itt az ideje, hogy gondolkodásunkban változzunk meg.…..
Istenáldott Boldog Karácsonyt Mindenkinek!   Kívánom ezt őszinte szeretettel a barátaimnak és az ellenségeimnek, a jó és rossz embereknek, a szelídeknek és erőszakosoknak, a lemondóknak és az önzőknek egyaránt.    Ember, azért születik a Földre, hogy boldogan…..
 Előző írásomhoz kapcsolódóan, meg kell indokolnom ott kifejtett álláspontomat.   Sokan nem értik, puhányságnak, akaratgyengeségnek gondolják törekvéseimet, amikor a vérlázító állapotok ellenére, nyugalomra, és megfontolt, de határozott szavazásra próbálom…..
Balogh Béla 2013. december 16. 7:29 BARÁTAIM.Beszélhetünk itt mindenféle pontokról a devizahitelezését illető szabályozás kérdésében, amikor sem a hatalom, sem a bankok és hatalmasságok részéről nincs készség a megoldásra. Nem is lehet, hiszen a pénz hatalmukba…..
Nem sikerült kiírni az Üzenőfalra Az üzenetet nem lehetett közzétenni ezen az Üzenőfalon.  Ez a tábla jött vissza egy ismerősömnek a Kuruc. info-ról. Komentet írt, egy , a trianoni sérelmeinket nevetségessé tevő cikk után. A koment szövege a következő volt:…..
..., a magyar ember olyan fajta, aki a más örömének éppúgy örül,mint a sajátjának, és a más baján, pont úgy tud keseregni, mint ha őt érte volna hátrány.  Évszázadok óta próbálják belemagyarázni a kemény fejünkbe, hogy a magyar legnagyobb ellensége a másik magyar,…..
  Mára, teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy valaki utasítására, valaki pénzéből finanszírozva, nehéz repülőgépek szálnak fel valahonnan, és „ismeretlen” anyagokat permeteznek a Föld légkörébe.    Némi vizsgálódás után kiderült, ismertté vált, hogy ez…..
...a világ sok országában áll a bál. Mi, kirekesztettek adjuk hozzá a zenét. (meg a pénzt) Már nem sokáig.  A bálozók lerészegedtek a hatalomtól, ki kell hát venni a kezükből, hogy holnapra, ha fejfájósan is, ismét emberi formát öltsenek. A zenészek, de a pincérek is…..
    Előző posztomban írtam az ukrajnai, eu. szimpatizáns tüntetésekről. Váltig keresve az okát, sem jutottam minden szempontból elfogadható magyarázathoz.    Egy nép sem lehet annyira sötét, hogy akár erőszakot alkalmazva is, olyanba sétáljon bele, ami a…..
 Az ukránok számottevő része tartja fontosnak hazája számára, az EU.-ba való belépést. Nem kevés azoknak a száma, akik ezért kiállnak, tüntetnek, akár erőszakos lépésekre is hajlandók.       Mint uniós tagállam polgára, megpróbáltam, legalább a magam…..
    ... a bosszú, nem az Istent tisztelő emberek magatartása. Minden emberben ugyanannak az Istennek része lakozik. Ha egy embert elpusztítunk, jószerével önmagunk, egy részét pusztítjuk el. Ennek felismeréséhez, egy megemelkedett tudati állapot szükséges, ami sajnos, a…..
  Az igazság Istentől ered. Mint a teremtett világ legsérülékenyebb, mégis örökre legyőzhetetlen része, uralja a világot. Eligazít mindent és mindenkit, hogy kiegyensúlyozottan, boldogan élhessen.   A hazugság, a csalás, a hitszegés, mindig készenlétben áll, hogy…..