Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex91

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár perce kaptam a meghívót az Apple-től a következő eseményre:Anélkül, hogy túlmagyaráznám a dolgot, nagyjából biztosra merem ígérni nektek, hogy jövő szerdán megismerjük az iPad második generációját.Big Times!..
Alex91 2011.02.23 21:38:54
@Magyarósi Csaba: Csak erdekel, ha a blog miatt hivtak meg, akkor el kezdek en is blogolni :DD. Szerintem sikerul nekem is leirni, hogy mit varunk, 1, 5, 10 ev mulva Mac, iPod, iPhone es iPad fronton. (Esetleg megjoslom, hogy milyen uj termekeket keszitenek nekunk. :).) Azt hatha engem is meghivnak egyszer... :)
Alex91 2011.02.23 21:56:10
@sulipad: A, ez a hobby-ja, ugyhogy o fizet mindent :).
Alex91 2011.02.23 22:11:46
@Magyarósi Csaba: Csak most a tyuk volt elobb, vagy a tojas? :)

Azert hivnak mert blogolsz, vagy azert blogolsz mert hivnak?

(Jo, nekem meg tanulni kell az irast, most meg csak erre telik :D.)
Az egészet kezdem a háttérsztorival, aztán utána átadhatjuk magunkat a specifikációk okozta kellemes borzongásnak: eszembe jutott, hogy tök jó lenne az Apple rövidesen frissülő laptopcsaládjáról szóló pletykákat a sima felsorolásnál valamivel izgalmasabban tálalni. Megkértem…..
Alex91 2011.02.09 09:20:42
@Magyarósi Csaba: Ok, ha nem "berblogger" vagy(tok), akkor bocsanat!
Alex91 2011.02.09 09:29:04
@Magyarósi Csaba: Volt itt egy coming out az indulas utan, de akkor lehet, hogy rosszul fogtam fel a dolgokat :).

Nezd, egesz nap irtok, eleg benfentesek vagytok stb. Ugy gondoltam, hogy nem csak szerelembol csinaljatok, de akkor ezek szerint tevedtem...
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
Alex91 2011.02.04 16:15:19
@MacMester: En 13:49-kor adtam le ra a rendelest... A gepi uzenet megerkezett, remelem, hogy valoban megkapom ennyiert :).

(Egy netbook se sokkal olcsobb, akkor mar inkabb ez...)
Appleblog Olcsóbb lehet az iMac 2010.12.16 11:19:00
A Digitimes arról ír, hogy 2011 első felében új iMac és MacBook Pro várható. Nahát. Ennél izgalmasabb, hogy a többnyire jólértesült oldal részleteket is közöl. Ezek szerint a laptopok nemcsak erősebb hardvert kapnak, valamennyire frissítik a dizájnt is, van esély arra, hogy…..
Egy perce jött a sajtóközlemény, amiből megtudtam, hogy november 29-én indul meg a Vodafone-nál az iPhone 4 forgalmazása. Azon túl, hogy a közlemény leírja mindazt, amit már eddig is tudtunk a készülék kijelzőjéről, kamerájáról, az iOS-ről és az App Store-ról, nem derül ki…..
Appleblog Beatles jön délután 2010.11.16 13:02:13
Tegnap már írtuk, hogy ma négykor valami monitorrepesztő izét mutat be az Apple, azt is lehetett tudni, hogy az ügy az iTunes-szal kapcsolatos, de hogy pontosan miről lesz szó, arról nincsenek hírek. Tippekből persze vagy egy konténernyi, de a legtöbb lap biztos abban, hogy a nagy…..
"A holnapi is csak egy nap. Amit sosem felejtesz el." Ezzel indul az Apple.com, a szlogen egy holnapi bejelentést hirdet. Az iTunes-szal kapcsolatban készülnek valamire, helyi idő szerint délután négy órakor érdemes frissíteni az oldalt.Ha összerakjuk a darabokat, sejthetjük,…..
Alex91 2010.11.15 21:19:36
Elvileg pénteken fog befutni az új operációs rendszer, ami ma van. Ennek pedig örülni kell, mert a rendszer nemcsak gördülékenyebb lesz, de az iPhone 3G-vel állítólag egyenesen csodákat művel, ráadásul az iPad most először kapja meg a 4-es szoftverrel járó előnyöket: a kvázi…..
Sziasztok,  ez egy gyűjtőposzt lesz a Kindle háztáji turbózásáról. Ide kommenteljetek mindent, ami firmware, hack, és egyéb okosság, igyekszem a posztszöveget élve tartani. Review-k: K2, K3, K3 Beszerzős poszt Tartalomgyártási kiskáté Jailbreakelős okosságok Magyar…..
Nincs nagy konkurencia ebben a mezőnyben, sok egyéb mellett ennek is köszönhető, hogy az iPad megkérdőjelezhetetlenül dominálja a tabletpiacot. Néhány döbbenetes szám: a szeptemberrel záródó negyedévben 4,4 millió nyomogatható gépet adtak el, ebből 4,19 millió volt iPad, ami 95…..
Óriási, magával ragadó, évtizedeken átívelő sikertörténet vette kezdetét, amikor az Apple piacra dobta a twice as amazing tölthető telepeket. Akkora sokkot kaptunk, hogy egy teljes képriportot közöltünk arról, miként újítja meg ez a termék az egész iparágat.Most azonban…..
Alex91 2010.08.13 16:12:59
@Kandras: Persze, de ha netan valaki a MagicMouse-hoz a noti taskajaba dugja a toltot...

Amugy en is az Eneloop akksikat nezem, meg valami jobb Volcraft toltot. Mert valoszinuleg ezzel jobban kijovok :). (Olsobb nem lesz, mert mar eleve dragabb a tolto, de ugye tobbet is tud.)
Alex91 2010.08.13 16:14:33
@Kandras: Tudjuk, 10 volt ide, vagy oda :D.
A Bare Feats egy tök jó tesztet készített, aminek önmagában persze nincs semmi értelme, de ki ne szeretné a bűvészkedést a számokkal, az egy dollárra leosztott teljesítmény vizsgálatát, a drágább, de olcsóbb-típusú összeállításokat, vagy a kikötözős pornót? Utóbbiról…..
Alex91 2010.08.10 10:18:18
@zila: Nem ez volt a lenyeg! Irhattam volna, hogy uj alaplap, CPU, gyorsabb memoria, jobb videokartya, meg meg ki tudja mit passziroznak esetleg bele... A lenyeg, hogy az elavulas mindegyiket erinti.
Appleblog Mit kapunk az Apple-től? 2010.08.06 07:39:00
A Computerworldtől kaptunk egy jó kis összeállítást, a szaklap blogján gyűjtötte össze, hogy milyen újdonságokra számíthatunk idén ősszel kedvenc almás cégünktől.Egyrészt biztosan lesznek új iPodok: a touch megkapja az iPhone 4 képességeit, hardverét, és talán a…..
Alex91 2010.08.06 11:46:53
@Almipotter: meg majd akiknek uj iPod Touch-uk lesz :)!
Alex91 2010.08.06 11:58:22
@Almipotter: Itthon ugyan miert nincs ertelme? Vagy miert van kevesbe ertelme, mint mashol?
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
Tegnap sűrű napunk volt, a bejelentések és az Appleblogos nyereményjáték miatt könnyen elsiklottunk egy szokatlan Apple-termék felett. Ez pedig egy akkumulátortöltő - ha nem AZ akkumulátortöltő - egyértelmű magas labda egy kis beszólásra a Maceseknek - megkaptam én is a magamét…..
Mától letölthető a Safari 5.0.1, és ezúttal nem csak a szokásos faster than evert kapjuk, hanem a régóta emlegetett Safari Extensions Galleryt, ami tulajdonképpen egy weboldal, ahol kiegészítőket telepíthetünk a böngészőhöz.A telepítés az Apple-től megszokott módon zajlik,…..
Az ügyfélszolgálatos valamit nagyon félreérthetett, mert nem az történt, hogy megemelték itthon az iPhone 3G árát, inkább eltüntették a készüléket a T-Mobile kínálatából, bejelentették ugyanakkor az iPhone 3GS olcsóbb, kisebb verzióját. Persze nem centiben ment össze, csak…..
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
Tegnap kora délután beugrottam Handráshoz a legkisebb Apple-ért, aztán Dórával felugrottunk Gabihoz, Brigi gazdájához, és elhoztuk tőle az egykori Apple-csajt, a fékevesztett dühöngő vadállatot. Pár órája modellt álltak nekünk ketten, ahogy láthatjátok, Brigi, a valójában…..
Két napja frissítették a legkisebb Apple-gépet, és az upgrade egész jól sikerült: a processzor ugyan alig változott, de a grafikus gyorsító erősebb lett, a merevlemez megnőtt, ráadásul jobb lett a forma, belekerült a táp a házba, és még sd-kártya-olvasót meg hdmi-kimenetet is…..
Kezdjük rögtön egy kamufotóval, ami legalábbis elgondolkoztathat minket arról, hogy milyen lenne a mobil több színben. Szerintem jó lenne ez az irány, ráadásul az iPodok is jellemzően egy színnel kerültek piacra, aztán átmentek színesbe, akár az iPhone negyedik generációjával…..