Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nofeedback

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
Jó a kedvünk, úgyhogy nem rontjuk el az Önök szórakozását és nem idézzük be az összes lehengerlő szöveget minden idők egyik legjobb vállalati himnuszából, hadd maradjon felfedeznivaló. Kedvcsinálónak annyit azért el kell eresztenünk, hogy „A teli tárca csak álca /…..
comment:com Úgy táncolnék veled 2007.06.26 14:04:00
A mai nap találós kérdése. Ezmiez? Szemüveges csaj asztalnál ül és felolvas valami iszonyat unalmas baromságot a "primitív népek felfogásáról" meg a démonokban való hitről, mögötte áll egy cilinderes fickó, vörös tollboával a nyakában, és időnként rászól a…..
nofeedback 2007.06.26 16:01:57
A péntek esti ajánlóban ugye mindig azt a titkos kérdést feszegetjük, hogy érdemes-e otthon maradni tévézni, vagy húzzunk el tiszta és könnyű lelkiismerettel bulizni. Ha én ma otthon maradok, akkor az biztos a Véres munka miatt lesz. Clint Eastwood nem csak karaketeres keményfiú, de…..
nofeedback 2007.06.22 17:30:14
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..