Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katus..

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szürke-színes hétköznapok 2011.02.17 17:25:00
 Lássuk csak, mi történt velem mostanában.Kedden tartottak szakmai gyakorlatról tájékoztatót. Mint kiderült, eme csodás és várt esemény csak a közműveseknek volt hasznos, ugyanis nem történt más, mint a VKKT marketingelt: menjünk hozzájuk szakmai gyakorlatra, több mint 50…..
Hét. Na jó, persze nem így értettem, de szerintem vicces. És gondolom szokás szerint ismét csak én nevetek a saját poénomon, de már megszoktam. Természetesen nem összegzem az elmúlt évet sem.Tegnap éjjel, miután elhelyezkedtem a kis ágyikómban, gondolván, hogy mostmár jöhet a…..
Véget ért ma a szorgalmi időszak. Még egy pót ZH esedékes számomra, meg 3 házi. Ebből a fordítást remélem még ma letudom. A vizsgáim száma kettőre redukálódott, miután sikerült fordítva beosztanom az időmet, mint kellett volna. Így január 12-én végzek a 2010/2011/őszi…..
Van, akinél ez nem akadály, és van akinél ez nem a merni vagy nemmerni kérdése. Ugye. :) Ma éppen azt latolgattam, mi lészen velem majd a jövőben — adott esetben, hogy majd mit szeretnék a szakmai gyakorlatomon.RB kedves barátomat nagy szerencse érte. Egyrészt azért, mert…..
Májusi eső aranyat ér? Mostmár akár gyémántfokozatba is kapcsolhatunk, amennyit esett idén. Én nem is emlékszem, mikor volt ilyen szép idő... Bár én ugye sok dologra nem emlékszem. :)Azért tetszik ez  a mostani időjárás, mert kellőképpen meleg van ahhoz, hogy elég legyen…..
Tegnap kényelmes nyugalomban utaztunk hazafele hármasban FLIRT-tel. Mindenki szereti őket, mert újak, szépek, mindenki biztonságban érzi magát rajtuk - amiben nem kis szerepük van a biztonsági kameráknak sem, de azért is -, mert egyterűek. Az egyterűség sokszor vezet ahhoz, hogy…..