Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masenyka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közhelynek számít, hogy az MSZP hiteltelen és gyenge ellenzéki párt. Én nem ezt gondolom, elég megnézni, hogy mennyi fiatalt mozgatott meg még most is a párt aktivistaként. Ám ezeknek a lelkes és tiszta tekintetű srácoknak a feje felett olyan játék megy, amit mintha Habony és…..
Egy csodálatosan szürreális videót forgatott a Hír24 Németh Szilárd sajtótájékoztatójáról, ami egy újpalotai panelház egyik lakásának nappalijában tartott. A Rezsitábornok úrnak már a bejutással is meggyűlt a baja. Kis magyar valóság, avagy ilyen, amikor kilépünk egy…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
masenyka 2013.12.26 13:19:01
@dr nmate: Az aláírót kellett volna felbiggyeszteni arra a karikára!
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
masenyka 2013.04.01 14:16:00
@exlex: Még mindig jobb, mintha olyan férgekkel lenne tele az ország mint te!
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
masenyka 2013.02.12 08:30:04
masenyka 2013.02.12 15:36:15
@reszeg tengeresz: Ballagjál vissza a rumosüvegedhez, de még jobb, ha oda, amin felnevelkedtél! Viktorkád hosszú "cicijére"!
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
Most olvasom, hogy a szocialistákat sejti a „Fidesz” az éhségmenet mögött. Nyáron mögöttünk is őket gyanították Kaposváron és telefújta a várost ezzel a helyi-hű sajtó. Most is ez a forgatókönyv. Ismételten el kell mondanom, hogy az éhségsztrájkunk ötlete egy…..
Megy a kormánypárti bréjnsztorming, oda meg vissza röpködnek a normális és a teljesen elmebeteg ötletek a határon túli magyarok szavazati jogáról. Látszik, hogy valamilyen módon szeretnék megadni nekik, de az is, hogy tartanak az ezzel járó ellenvéleményektől. Mert azt meglepő…..
masenyka 2011.01.25 11:15:54
@hakos2: Komolyan érdekelne,le tudod-e
irni helyesen a három keresztet mint
neved karakterét,ami megegyezik a hozzád oly közelálló nyomorék banda által betanított összműveltségedet kimerítő tudás halmazával?
masenyka 2011.01.26 12:10:36
@ORBÁNHITLER!: Hát igen! Én is őrájuk
gondoltam, na meg a debreceni langelósra
szíjjártóval egyetembe.Egy pár kiló szap
pan majd ki fog főni belőlük a következő
56-kor.Remélem!(Mellékesen)!Nem vagyok
szoci,soha nem is voltam.Sőt,a múlt rendszerbe a munkahelyí párttitkár még
el is akart vitetni mint reakciós köz
ellenséget.De amit ezek csinálnak,az már
vérforraló.De remélem nem sokáig rontják
itt a levegőt!Nem tudom mi lenne a megoldás,talán a legmegfelelőbb a Habsburg család lenne.Ők legalább értelmesen és reálisan látják a világot.
Varánusz Marx, Szanyi, AlterGlob 2011.01.24 08:00:00
Alföldi Andrea benyitott tegnap az MSZP székházba, toppantott egy mérgeset és elkiáltotta magát:"A liberálisok és a konzervatívok takarodjanak az MSZP soraiból! Vegyék tudomásul, hogy több millió baloldali polgár nem temetőőr, a politikai halottaknak a kriptákban a…..
masenyka 2011.01.24 15:42:59
@Boli: remélem ezt az uralkodó tábor patkányaira is értetted?
masenyka 2011.01.25 10:17:44
@Boli: Hát igen. Az a pár pofátlan, gerinctelen féreg ott az élen,na és a hozzályuk csatlakozó,ill.begyüjtött seggnyaló
pártkatonák,már igen profin meg tudták vezetni
a sok bunkó analfabétát,akiket könnyen fel tudtak bérelni a rendzavarásra,és még élvezték
is a barmok, mert ezek a patkányok még arra is
gyávák voltak, hogy (ők)áljanak az élre.(mellékesen),Nem vagyok szenvedélyes komcsi,
soha nem is voltam,sőt az előző rendszerbe a
munkahelyi párt titkár még el is akart vitetni
mint reakciós közellenséget,de mindettől függetlenül már sok fideszre szavazó ismerősöm
kezdi belátni,hogy jobb lett volna BIN LADENre
szavazni mint ezekre a senkiházi csavargókra.