Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Addam 20

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokat gondolkodom manapság, vajon miért nem reklámoznak több dolgot a színészpárossal. Ti láttatok valamilyen reklámot a mesterekkel? Ha igen küldjétek kommentben!Addig is itt van az az egy, amit találtam: Bud picit berág egy automatára, és a fél várost lepofozza... :) ..
Addam 20 2011.01.22 19:56:48
@caputo: viszont szerencsére találtam még egyet, kicsit régebbről:
www.youtube.com/watch?v=cEeKo5CIP4c
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/marcona_marton/csucsok_ezek_a_katalanok/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Kénytelen leszek szortírozni, hogy mindennek jusson hely, szóval ez lesz itt a "hazai" dimenzió most, felteszem mindenkit érdekel. Félixnek meghosszabbították az amúgy is ideiglenes letelepedési engedélyét, ennek örömére kubai stílusban vacsoráztunk:a vagdalt húsba…..
Ma metrózni kényszerültem, ami így magában nem is lett volna karmikus, ha fell nem száll félúton egy pocakos, svájci sapkás tangóharmónikás fószer egy indokolatlan méretű hangszóróval, és rá nem zendít tuccos alappal az Azok a szép napok c. örökzöldre (illetve csak a…..
Addam 20 2010.02.20 12:16:54
@Addam 20: Elnézést a sokozásért, de közben eszembe jutott, hogy talán hasonló hatást érhetnél el ott az "A madridi legények..." kezdetű nótával. Le is fordíthatod nekik, a ritmus kb. hasonlóra fog kijönni: "Los muchachos de Madrid...", vagy hogy biztos megértsék: "Els muxatges de Madrids..."
..., az utcán alacsonyan szállnak az esernyőárus négerek. De amúgy is az iskola első napján mindig esik, szóval ez törvényszerű. Persze a monszun idézőjeles, de azért egész nap kiadósan-utcaelhomályosítósan ömlött, a pálmafás látképpel meg együtt járnak az efféle…..