Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ropiember

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Új MÁV blog Húsvéti cidri 2008.04.01 09:39:52
Kellett Z-nek locsolkodnia... Jó megértem. De szeretném megkérdezni, hogy ki szokta a vagonok műszaki állapotát ellenőrízni? Egy rohadt ablakot miért nem lehet megszerelni? Tisztelt MegintÁllunkVazze! Az alábbi történetemet szeretném megosztani Veletek! 2008.03.23-án, Húsvét…..
Szinte az összes klinikán elmondták már nekünk, hogy az alkoholizmus kis hazánk egyik legnagyobb problémája. Általában a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek mellett említik a nagy hármas tagjaként. Most a Wall Street Journal bloggere megosztotta velünk a John Hopkins…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Tegnap megtudtam: vágóasztalt a szentendrei szigetre nem érdemes a váci komppal átvinni, vagy el kell dugni a kocsi csomagtartójába... Na, direkt utánanéztünk: ha orr és szaglóhám híján nem hagy cserben a szimatunk, a révész nem a filmes cuccra, hanem a nagyteljesítményű…..