Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabatka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog iWiW nem perzisztens XSS 2009.03.27 11:40:00
Bezlapat küldte: http://iwiw.hu/pages/misc/faq.jsp?q=%22%3E%3Cscript%3Ealert(document.cookie)%3C/script%3E Némi obfuszkációval fűszerezve jó szolgáltatot tehetne az adathalászooknak..
Nem a Dirty Dozen folytatása vagy remakeje következik, hanem egy olyan összeállítás, amelyben az idei esztendő 12 leggyakrabban támadott alkalmazása van csokorba szedve. Nos ezek voltak 2008-ban a ZDNet cikke alapján az exploitokkal leginkább támadott programok a Bit's9 szerint:…..
Apró kis hírecske Abszurdisztánból, hogy ellopták a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők felbecsülhetetlen értékű mentőkutyáját, Csülköt Nyírpilisen. Az ebet gyerekek vitték magukkal, bezárták egy házba, és láncra verték. A speciális mentők a kutyakupec hírében álló…..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
Egy érdekes TheRegister-es cikk említi, hogyan lehet az olyan fórumokban lévő információkat elolvasni, amihez eredetileg név-jelszó lenne szükséges. A dolog egyáltalán nem új, valamilyen formában talán mindenki használta már, aki Google segítségével keresett valamit.…..
Sok kommentár nem szükséges a filmhez, a képek magukért beszélnek. Akár hétfő esti horror filmnek is beillik. Aki eddig nem ismerte, annak garantáltan meglepő és szemléletes lesz. Egyik kedvencem, az F-Securos Mikko Hypponen mutatja be, milyen az, amikor egy galád kémprogram…..