Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neogtx

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapra a Skinzone-t leváltja egy új partner, a Neobux személyében. Ha már valaki gondol rám, azt megtisztelem egy rövid bemutatással, úgyhogy köszönöm a megértést.A NeoBux egy jelenleg angol és portugál nyelven elérhető, közel 2 éve stabilan fizető és világszerte…..
neogtx 2010.02.14 11:02:48
@Siiiiix: Nem értem a kérdésedet. Mit kellene hogyan bebizonyítani? Ha elérted a kifizetési minimumot (az aktuális egyenlegedet mindig mutatja az oldal) akkor kikérheted a pénzt Alertpay/Paypal/Neteller számlára, és meg is érkezik azonnal.
Persze te lehet megint néhány scam oldalt vetted alapul, ahol tényleg csak úgy poénból lenullázzák a számládat.
neogtx 2010.02.14 15:02:19
@Muffinman: azt az oldalt én is ismerem (gyakorlatilag minden tapasztaltabb ptc-s), mindössze 2 éve nem fizette ki amit még egykor kikértem :)
@Siiiiix: itt nem pontokat kapsz, hanem centeket, és ha a beváltás alatt a kikérést érted, ott sem vonnak le semennyit, maximum az Alertpay/Paypal díjait (utóbbinál például 2%-ot, vagy 50$ fölött 1$-t).
neogtx 2010.02.14 19:58:14
@deemer: Köszönöm hogy meghagyod a jogot, hogy egy alaptalan, hazug és vádaskodó üzenetre kicsit indulatosabban reagáljak (alias "osztottam") Ő tudja kiről beszél? Nem hinném. De hidd el hogy én igen, legalább annyira, hogy reagáljak egy "ingyenélő" beszólásra. Lehet nem úgy kellett volna, de az üzenet hangvételéből nekem ez jött le.

"Én semmit se tudok erről vagy a hasonló szolgáltatásokról, ezt hangsúlyoznám."
Akkor ehhez tartsad magad, kérlek.

Tipikus magyar hozzászólást olvashattunk ismét. De megszoktam, ez a hála manapság ha próbálok ott is segíteni és válaszolni.