Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fater64

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hét órakor kezdődő meccs van a keddi Mol Liga-programban. Az ezúttal hat EBEL-kerettaggal megerősített Fehérvár-farm a sokszor jó játékot mutató, de mostani magyarországi túráján eddig mindkét mérkőzését elbukó Steauát fogadja. Az FTC a Dab.Docler ellen feledtetheti…..
fater64 2010.10.19 22:55:15
@Spigott: Szerintem gödörben van az egész csapat játékostól edzőig, szertárostól elnökig. Galaniszéknál eredményesebb a 3M sor, igaz ők nem tiszta hazai menő. Bármennyire fényezed őket, sajnos eddig megközelíteni sem tudják a tavalyi teljesítményüket. Kívánom, hogy mielőbb térjen magához az egész csapat és újra remek meccseket lássunk a jégcsarnokban!
Folytatom a jégkorongot, teljes lendülettel. Jövő héten bekapcsolódom a Dab.Docler edzéseibe, minden munkát elvégzek, amit a többiek, mondta blogunknak Erdélyi Péter, aki nem titkolta, pszichológusra is szüksége volt a történtek feldolgozásához. A pozitív doppingteszt miatt…..
Az Albert Schultz Halléban e hét végén kezdődik az osztrák inline-bajnokság, az ÖIHL. Az öt osztrák csapat mellett két szlovén és egy magyar gárda küzd június közepéig. A Győri ETO HC hét első osztályú jégkorongozóval utazik Bécsbe, szombaton a bajnoki címvédővel is…..
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
fater64 2010.02.13 19:28:14
@bakker81: Igen bután látod a szlovák blogos véleményét! A Dab edzője Jonathan-Patrik, rövidítve: JP