Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bopet

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét Isztambul Topkapi Szeráj 2014.10.27 21:45:32
Üdvözlünk Mindenkit Bizáncból! Gyorsan megérkeztünk Pestről az Atatürk repülőtérre, metróra és villamosra pattantunk, majd behúztuk bőrödnjeinket a Four Seasons Hotel ajtaján. Kérdezték, hogy hol tett ki minket a taxi - valószínűleg nincsenek hozzászokva a gyalogosan…..
púderzucker Summer beauty tips 2014.07.06 13:51:24
A nyari keszulödes es nyaralos csomagolas közepette - a naptej mellett - nem art ha gondoskodunk hajunk vedelmerol is! Hosszas keresgeles utan egy közeli plazaban vegre megtalaltam a mar oly regota keresett "maroccanoil" hajpakolast. Minden külföldi magazin odakat zeng rola, persze hogy ki…..
Ismét jelentkezünk, immáron Helsinkiből. Tegnap este egy hosszú nap után megérkeztük a bérelt kis lakásunkba. Egy fiatal lány lakik itt, aki nagyon kedvesen fogadott bennünket, készített kis listát a látnivalókról, térképet stb. Azt is kérte, hogy majd mi is írjunk neki…..
Most már nem halogathatjuk tovább a beszámoló elkezdését, törzsközönségünk folyamatosan ostromolja a blogot, napi 4-5 (!!) látogatónk van, tehát alkotnunk kell. Réka rendben megérkezett New York-ból, szombat reggel találkoztunk Helsinki repülőterén. Felvettük a kocsit (Nissan…..
Talán a versenysport történelmében addig - és azóta sem - fordult elő soha, hogy versenyző és főnöke ennyire egymásra találjon. Enzo Ferrari, a kompromisszummentes, iszonyatosan önfejű, ugyanakkor zseniális vezető és főnök, aki mindenkitől elvárta a maximumot és még többet…..
Mazda készül Mostani álllás... 2012.08.30 11:42:16
Lassan elkészül a vas, elég sokminden elkészült, de azért van pár dolog ami hátra van. Ami eddig elkészült: Motor/váltó közé bekerült az összes csavar, felkerült az önindító Véglegesre lehóztam a hengerfejet (erről még később), szelepfedelet Kábelezés viszonlag…..
Visszaértünk Perth-be 3 hetes nyugat-ausztrál körutunkról és az ottartózkodásunk kicsit hosszabbra sikerült a tervezettnél. Perth klímája már inkább mediterrán, mint száraz sivatagi és ezt meg is tapasztaltuk. Itt ugye októbernek felel meg az április és kaptunk is rendesen az…..
Kiwik és kenguruk Tasmánia 2 2010.02.13 13:30:16
Itt ülünk a repülőn útban Melbourne felé, majd délután utazunk tovább Új Zélandra, Christchurch városába. Ebben a holtidőben most befejezzük a tasmán körút leírását. A repülőút kb. 1 óra Melbourne-ig, de idefele jövet olyan erős hátszelünk volt, hogy negyed órával…..