Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HZsolt

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Több hetes vezetői áskálódás…..
Pár napja sincs, hogy este f9-kor (sötétbe borult helyett) világszerte lekapcsoltak néhány villanyt.Ezt a hepöninget úgy hívják, a Föld Órája. Este 20.30-kor kezdôdik Ausztráliában, és idôzónáról idôzónára vándorolva a népek, nemzetek (és azon belül a píszínek…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
HZsolt 2010.03.26 14:11:12
@Avatar:
Például azóta nem verekedtem, egyáltalán és kerülöm az erre irányuló konfliktusokat. A tanárt amúgy tiszteltem az észjárása és igazságossága miatt, amúgy nem volt ütlegelő/pofozó típus, de ha rászólt valakire az osztályban, az már 99%-ban elég volt a síri csendhez.

Vissza a jelenbe: akárhogy magyarázzák, nem fogom megérteni miért nem lehet megnevelni rendesen egy gyereket, mire jó a leszarom hozzáállás a szülők részéről. Ráadásul már a lányok is szemtelenek.
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
     A Tejútrendszer egy küllős spirálgalaxis, 200-400 milliárd csillag található benne. Átmérője 30 kiloparszek (~95000 fényév), legnagyobb vastagsága kb. 5 kiloparszek  (~16300 fényév). Négy fő spirálkarja van, a Perseus-kar, a Norma- és Cygnus-kar, a…..