Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pretend

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki a felelős, ha egy színész karrierje leszállóágba kerül? A nézők, a stúdió vagy esetleg maga az aktor egója, mikor azt hiszi, hogy bármihez is nyúl, az arannyá változik? Egy kezdő színész nyílván nem válogathat, bevállalja amit elé tesznek. De mi van azokkal, akik már…..
pretend 2010.10.04 10:33:43
Ez az ügynökösdi hatalmas baromság szvsz, ha egy ügynököm képtelen pár életképes és színvonalas filmbe berepíteni, akkor lecserélem és kész.

hozzunk fel egy remek példát (de még sok más nagy nevet is felsorolhatnék, de én rá kifejezetten mérges vagyok)Szóval ő az; Edward Norton. Az utolsó igazán jó filmje, amit azért az emberek szerettek meg etc, az az utolsó éjjel, azóta semmi komoly. 2002 óta. 8 éve.

Pedig azóta született pár ütős film, érdekes, hogy senki nem hozott vele össze valami jóságosságot.

Szerintem erről Norton is tehet, nekem ne mondjátok, hogy nem, mert az mégis hogy lehet, (itt jön a másik ellenpélda), hogy Leonardo DiCaprio-t meg folyamatosan bombaajánlatokkal halmozzák el, jön sorban a jobbnál jobb filmekkel, és nem kis nevekkel dolgozik együtt a forgatás alatt... Miért? Tök mindegy, hogy menedzsment vagy akármi, ha nem tetszik valami, akkor le kell lépni onnan, máshová menni és kész.

Aki akar, az életképes maradhatna a filmszakmában, és újabb és újabb remek filmek mellett lehetne ott a neve.

Itt most azokról bezsélek akik egy vagy két filmmel korábban már kritikailag, szakmailag, (kult-státuszilag) befutottak. A többi rizsa.

Hollywood nem minden, ők elsősorban pénzt akarnak ugye, mint mindenki, de ezért nem a szinészekkel fognak elsősorban foglalkozni, sokkal több múlik egy jó rendezőn, aki majd szépen kiválasztja ki is lenne jó a szerepre. És ilyenkor lehetne nyalni, utalgatni a médiában, hogy de jó lenne, ha a követlező Nolan filmben én szerepelnék meg etc.

A színészen múlik majdnem minden. Pont.
pretend 2010.10.04 18:39:38
@efes:
én is úgy szeretem az ilyen okos emberkéket. Nyilván meg lehet szopni, de bazz, ha egy befutott, és remek színészről van szó, aki a nevével már el tudja adni magát (én ugye róluk beszéltem), akkor az a szinész kössön olyan szerződést ami számára és az ügynöke számára is vállalható. ha nem tudja felrúgni a szerződést vagy megszívja miatta, az már az ő sara is részben, kellett neki azt aláírnia.

Mondom, DiCaprio az élő példája, hogy lehet ezt nagyon jól csinálni. És itt nem a szerződésekre gondolok, hanem a szerepekre, nem látok bele, nála ki mit és hogyan csinál, de működik. Ellenben Norton bácsival pl mi van? nyilván egy scriptet olvasva nem látszik milyen is lesz a film, de pl nagyon nem mindegy, hogy egy Nolan "kér fel" egy filmjére főszerepre, vagy egy "elsőfilmes/rendezős" valaki. Értem én amit irsz és abban igazat adok, lehet az is, de továbbra is tartom, hogy ügyesen lavirozva lehet ezt nagyon jól csinálni. A többség sajnos azonban úgy látszik nem elég ügyes. De Niro és Al bácsi pl elképesztő (számomra), hogy hova süllyedtek. :/
Észak-Amerikai box office Két széleskörű bemutató volt ezen a hétvégén, az Eredet (Inception) kaparintotta meg az első helyet, a nagy többség kedvelte a produkciót, A varázslótanonc viszont leszerepelt. Új bemutatók:   Sajnos a nyári időszak nem úgy alakul, hogy azt a…..
Filmdroid Nyerj Avatar posztert 2010.07.11 15:11:00
Egy szép nagy méretű Avatar poszter boldog tulajdonosa vagyok, itt porosodik már néhány hónapja, mivel sajnálatosan nem tudom sehova se kirakni, maximum a plafonra férne el. Úgy gondolom, hogy más is boldogan birtokolná ezt a 2 m x 1,5 m -es posztert, ezért hát azé lesz, aki a 150.…..
Néhány produkció eléggé megsínyli az MGM rossz anyagi helyzetét, néhány már dobozban lévő filmet valószínűleg nem fognak bemutatni emiatt, a Vörös hajnal feldolgozása egy ideig nem fog a mozikba kerülni, lehet, hogy éveket kell rá várni, mire bemutatják. Mint ismeretes a…..
Filmdroid Oscar 2010.06.27 19:48:00
Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger filmjeikben leszámoltak mindenkivel, aki ujjat mert húzni velük vagy volt olyan meggondolatlan, hogy keresztbe tett nekik. Ám mindkét izomember a vígjátékok terén is bizonyítani akart, utóbbinak összejött, előbbi pedig két filmmel…..
Lángoló Gitárok Love Story 2010.06.23 09:08:00
Anathema – We’re Here Because We’re Here (Kscope) Az itthon meglehetős népszerűségnek örvendő Anathema hét esztendővel ezelőtt jelentette meg utolsó sorlemezét. Az A Natural Disaster óta rengeteg idő eltelt, így tehát a legnagyobb kérdés az volt, folytatta-e…..
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
Az MGM súlyos anyagi gondjai miatt néhány produkció fölött is megkongatták a vészharangot, így nem csak a következő James Bond film forgatása csúszik, hanem a két Hobbit film sem kapott még zöld utat. Guillermo Del Toro rendezte volna a Hobbitot, ám a kiváló direktor bejelentette,…..
pretend 2010.05.31 13:07:35
:(
pretend 2010.05.31 13:27:02
@kaamir: mondjuk jah, csak ne ilyen kommersz valamikre pazarolja az idejét mint a hellboy... - amivel bár nagy bajom nincs ugye - de azért egy komolyabb fantasy-dráma keveréket sokkal inkább beszippantana a lelkem.
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
pretend 2010.05.25 23:43:14
@Spawn85: te tudod, meg nyilván az életben minden szubjektiv, de fel nem tudom fogni, hogy nem lehet unni, azt amikor jajj, ölelkeznek, jajja, ennek most megint be fog villanni pár emlék és jajj, vajon milyen fejet fognak vágni hozzá meg ilyesmik. arról nem beszélve, hogy tudtuk már előre, hogy úgyis emlékezni fognak mert emlékezni fognak, még csak izgulni sem kellett értük.
nah mindegy, mára meg asszem úgy az idők végezetéig nekem ennyi volt a lost, köszönöm az érdemi hozzászólásokat mindenkinek. jó volt olvasni.

jah és azért jó lenne az oldalra egy szavazás, mondjuk öt opcionálisan választható dologgal. nagy csalódás, kis csalódás, elmegy, jó, istenkirály. kíváncsi lennék tényleg.
pretend 2010.05.26 14:38:53
@HunPol: szövegértés egyes. bocsi.
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
A dysthymia.blog.hu gazdijától kaptuk a következő írást:A történet talán 6 éve játszódott. Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz. Ő is teljes névvel hirdetett (és persze arccal - pixeles fejű lányokhoz elvből nem megyek), de mivel…..
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
pretend 2010.05.12 12:43:46
@rexter: jaja, ütős! ha valaki két sorozatot nézett eddig életében az egyik 50%-os eséllyel nála minden idők legjobbja. szakadok...! :DD
Filmdroid Farrell vámpírkodik 2010.05.12 12:25:00
A DreamWorks égisze alatt formálódik a Frászkarika feldolgozása, Anton Yelchin már korábban leszerződött a remake-re, Colin Farrell és Toni Collette (a képen) pedig nemrég csatlakozott hozzá. Yelchin játssza azt a tinit, aki úgy véli, hogy a szomszédja nem evilági lény, hanem egy…..
  Robin Hood az angol folklór egyik legismertebb figurája, hőse, alakja. Bizonyára hallott már mindenki az illetőről, aki a gazdagok vagyonát a sherwoodi erdőben bujkáló többi törvényenkívüli cimboráival elveszi és a szegényeknek adja. Számos alkalommal filmesítették már…..
A Summit Entertainment közzétette a Napfogyatkozásban látható főbb karakterek kisebb képeit. ..
pretend 2010.05.05 23:42:19
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Az év egyik legérdekesebb filmjének ígérkezik az Eredet (Inception), nem csak azért, mert Christopher Nolan eddig még nem okozott csalódást, hanem mert a produkcióban gyakorlatilag nem szabtak határt a fantáziának, hiszen a játékidő egy (nagy?) része az emberi elmében játszódik…..
Alice Csodaországban - filmkritika Vajon mi lesz a következő? Micimackóék gépágyúval, esetleg Alien vs. Pinokkió vagy végre elkészül a Jézus élete a Mátrixban? Ha a 3D mozi jelenlegi tendenciáit nézzük, bizony nem nagyon számíthatunk másra, mint a látvány érdekében…..