Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madrilena

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marci Rómában Első benyomások 2010.09.16 20:06:00
TémákSok a motor az utakon. A parkolóhelyeket is sokszor nekik festik fel.A metróhálózat lepukkant, ehhez képest a mi piros metrónk tiszta Svájc.Építészet: hát igen, ezt nehéz leírni szavakkal, h milyen látni szakmánk toposzait, amiket folyton emelgetünk. Sóhajtoztam ma…..
Egyszer volt, hol nem volt... valahol Spanyolországban, az Óperenciás tengeren innen, de a Pireneusokon túl... :)Szóval pörög az élet itt Európa másik csücskében, mesélek egy kicsit a múlt hétről...Hétfőn bementünk egy tervezési tárgyra, csak kíváncsiságból, mert amúgy nem…..
Anna en Madrid universidad 2010.02.02 16:17:00
Üdvözlet a verőfényes de jéghideg Madridból...Most épp a napon ülök, lukasóránk van a suliban, és eljöttünk a Marciékhoznetezni. Ők itt laknak az egyetem "falujában" - Villaviciosa de Odón - egy kertes villában kb 15-en, de nem szeretik mert kosz van és…..
Anna en Madrid lakáskeresés 2010.01.22 22:13:00
Hola!Ma egy kicsit hosszabb beszámoló:Dmivel most egy pár napig nem lesz netem...Szóval végre van szállásunk, de nem volt könnyű menet.Vettem spanyol simkártyát - ezt már talán írtam - és lebeszéltem róla 10 eurót (!!)...-először az utcákon gyűjtöttünk "se alquila"…..
Mivel szombat este kb éjfélig albérleteket keresgettünk, vasárnap csak 10 körül keltünk fel, és mentünk boltba, leteszteltünkegy kínai szupermarketet egy saroknyira, ez egész olcsó (reggeli 2 euró/fő) - bár a felvágott nem nagyon ízlett :Sa narancs viszont nagyon megéri :PUtána…..
Anna en Madrid első élmények 2010.01.16 15:59:00
Hahóó !!Üdv Madridból mindenkinek :)Ma végre sikerült netet csiholni, úh máris jön az első élménybeszámoló...Hogy az elejéről kezdjem: még le se törölgettem a búcsúkönnyeket... :P (...)szóval épp becsekkoltunk, amikor Zsoltot megállították, kipakolták a táskáját és…..