Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tviBen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error MLM zaklatás 2010.02.01 06:00:00
Sziasztok!   A sztorim a következő:   Tavaly nyáron békésen ücsörögtem a hűvös szobában a gép előtt. Egyszer csak látom, hogy egy bizonyos K.Cs. hív skype-on. Nem ismertem ilyen nevű embert. A hívást elutasítottam, erre jön egy üzenet. K.Cs. vagyok Pécsről. Semmi…..
tviBen 2010.02.15 17:59:43
Have a good day!

Szeretnék pár szót szólni az mlm-ről. nahjó. nemis. De.... Miért nem akartok pénzt keresni vele?
Ajánlok egyet :
keressgyorsanpenzt.blog.hu/
(ez itt működőképes, kifizetésképes, nem átbaszásos, nem termékeladós "szar" )

Félreértés ne essék, nem reklámozási célból írok, de nem is megvilágosítás céljából, hisz aki sötétben akar élni, az nemdugja ki az orrát a napra, mert jó ott neki. Ha nem jó, akkormeg elgondolkozik azon hogy kidugja. :)

üdv, B
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
tviBen 2010.02.15 17:19:53
@Mlmjoc:

Drága JOC!

Mivel te vagy a 20ból az 1 aki vevő a munka szóra és a maradék 1eket összerakva a 100ból az 1 aki az MLM szóra is, kérlek látogasd meg a blogom ( keressgyorsanpenzt.blog.hu/ )

és írd meg esetleg írj az email címemre, mert ha hajlandó vagy, szeretnék veled konzultálni:)

köszi, B
Márt megint a pesszimista magyarok irigysége teszi tönkre ezt a remek pilótajátékot vállalkozást.Pedig ez a legkorszerűbb portfolio modellezési rendszer a csalás devizakereskedés területén. A programot Mark Vincelette hozta létre, ki a fasz az a Mark Vincelette? akinek azonal 6…..
Jamie Oliver ma talán a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakács. Nagyon fiatalon tett szert hírnévre, azóta már komoly ipari és családi háttérrel rendelkezik. Született három kislánya, szakácskönyveket jelentetett meg, komoly étterem láncot épített fel, saját…..
Vagyunk Szerda 2010.02.10 17:55:30
 Hét közepe van.Azt mondják az okosok, aki eddig túlélte nagy baj már nem történhet vele hét végéig.Ma jó napom volt, sikeres ügyeken vagyok túl.Természetesen a siker nem mindig kézzelfogható, hanem lelki mércéje is vagyon. Mivel, a blog leírásában az üzlet is szerepel,…..