Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rts

38 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
A szimpatikus és példamutató (by Dúró Dóra) András mindösszesen egy képet küldött nekünk.via..
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..
rts 2010.04.12 19:50:58
@gyík: Próféta szóljon belőled.
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Subba Regina letérdel ha meglátja 2009.12.19 10:00:00
Már sejtjük miért gyűlölik a férfiak az üres női csicsergést. A meredek első kérdés után ebből a mélyinterjúból megtudhatjuk, hogy mi az amiért Regina letérdel. A bájosan felkapaszkodó riporter "Turkáló? Úgy hívják asszem." pedig Priceless.     ..
Nem lehet tudni, mi történt pontosan, mindenesetre egy hosszú ideje folyó internetes vita tettlegességgel való lezárásával vádolják a Tomcatként elhíresült bloggert. Korábban is volt erre példa, bár akkor nem vádolták, ő maga tette fel a blogjára az állítólag barátnőjét…..
A Nyugat.hu számol be az extrém hóalkotásról, amit egy játszótéren találtak tegnap reggel a lakók. Tuti egy lelke mélyén extrémebb, de igazából otthon unatkozó családapa csapat kis hülye fasz építette, de ez a mű értékéből semmit sem von le. A hír szerint a…..
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
rts 2009.10.21 12:17:02
Köszönjük Sanya biztató szavait, ennek szellemében íme az utolsó adag.     ..
Az első hullámban készült képek... hiába bújsz a pasid mögé, hiába menekülsz, az objektív elől úgysem futhatsz!! Muhohohaha. ..
Ezek a képek még az olaszországi velencei karneválon készültek télen, de csak most jutottak el hozzánk. Jó nagy csomag, az első részt most rakom ki. ..
Tommy T-Bone Lee a Mötley Crüe azon tagja, akiről még az is hallott, aki nem tudja megkülönböztetni a glam-metált a grindcore-tól, hiszen alaposan megkúrta Pamela Andersont, és erről még videófelvétel sem átalott készíteni. Ez az igazi rakenroll, mondhatnánk, de hálistennek a…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Most, hogy bejött a jó idő, újra akcióba lendülünk. Leporoltuk az objektíveket, útnak indulunk... Bemelegítésnek ezt...  ..
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
....muszáj ezt az egyet kiraknom. Nem szokásom beállított képet postolni, de ez ANNYIRA tökéletesen szép. Legyen egy jó napotok! :) ..
 Nos, az előző túl nehéz feladat volt azért, úgy érzem. Vegyünk egy könnyebbet. Budapesti a leányzó, 30 év körül lehet. Aki a nyomára vezet, annak bizony 3000 azaz háromezer jó magyar forint üti a markát. Sajnos a képek elég rossz minőségűek, élőben normálisan néz ki…..
rts 2008.12.11 15:47:59
100 eurót fizetek, aki megadja a nevét, telefonszámát ennek a kis fraulein-nek Münchenben :) ...  ..
Bocsi mindenkitől, kicsit el lettünk havazva.. de még rengeteg nyári kép vár felrakásra, nemsokára felkerülnek, tömérdek új őszi képpel... kitartás.. ..
Viktor nevű olvasónk által beküldött Red Bull-os képek :) Köszönjük!      …..