Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ennyiii

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
A Refinery 29 válogatásában a legmenőbb bloggerek szerepelnek, kezdve Tavival, aki 11 éves kora óta divatblogol, a Rodarte küld neki ruhákat és a divatshowk első sorában ül (arról nem is beszélve, hogy stylistkodik, kisfilmet készít és persze übercuki). Persze  ahogy…..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
A mi lányunk Mihalik Enikő, aki ismét meztelen. Most a Nowness különleges produkciójában vett részt, melyet Sebastian Faena Buenos Aires-i fotós-filmes talált ki. Véleménye szerint, ő mindig karakterekben látja a világot, így jutott eszébe mozgó fotósorozatot…..
ennyiii 2010.11.05 08:32:39
@Mme du Tancin:

hahó én nem mondtam, hogy kövér, meg van hízva önmagához képest nem egyenlő kövér. szerintem szép az alakja, de lássuk be, ez már valóban nem egy topmodell botsáska test. (ami nem feltétlenül rossz, de ez tény)
Modorosblog Sörmodor 2010.06.22 07:00:00
A borászoknál mindig csak néztünk és kis arccal, kívülállóként néhol irigykedve mosolyogtunk a kedves olvasók által összeválogatott szóvirágokon. Nem nagyon értünk hozzá: vörös-rozé-fehér, száraz-félszáraz-édes. Hosszúlépcső, krúdyfröccs, vadász, viceházmester…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
Modorosblog A laza tanár 2010.02.10 11:00:00
  -Sziasztok, na, üljetek le nyugodtan. Te is menj szépen a helyedre, hiányzik valaki? ..Ószy, ipszilonnal? Oké. A jelentést meg a hasonló militarista csalamádét nálam felejtsétek el. Na, ahogy kitalálhattátok: én leszek az új osztályfőnökötök, mivel a Koch tanárnő…..
ennyiii 2010.02.13 11:38:02
jaj de ismerős, általában mindenki odáig van érte, hogy mekkora ARC, a szintén nagy arc és nagyon jófej diákoknak ő a kedvence, szívesen poénkodnak is egymással, lehetőleg a többiek füle hallatára. modoros diák minden vicces mondatába beleépíti a tanárnő/tanárúr megszólítást, persze csak olyan lazán és hányavetin odadobva, mert neki lehet. ez a közös röhögés és bizalmas kis viccelődés meg mindkét félnek jól jön, tanáúr/nő tényleg jóarcnak érezheti magát és örülhet, hogy őt szertik, modoros kis nebuló pedig szitén büszke lehet a tanerővel ápolt jó kapcsolatra. az igazán laza még 40-50 éves korára is ennyire laza marad és igyekszik továbbra is úgy tenni, mintha még mindig csak pár év korkülönbség lenne közte és a diákok között (egy idő után már nyíltan is kiröhögi mindenki, tekintély semmi, de ezt ő természetesen egyszerű tanár - diák jó viszonyként értelmezi, amit még előnyére is próbál kovácsolni a többi tanár előtt.)
tipikusan ő az, aki órán dolgozatírás közben újságot olvas és annyira jófej, hogy direkt nem veszi észre a puskázókat - mindenki puskázik (persze aztán később poénos beszólásokkal célozgat rá - osztály cinkosan összenéz, mindenki kuncog magában, tanárúr/nő is sejtelmesen mosolyog...), találomra ötösöket ír be a naplóba mindenkinek, hogy egyáltalán úgy tűnjön, mintha csinálnánk órán valamit, mert amúgy képtelen még olyan minimális rend fenntartására is, ami felelést vagy egyéb számonkérést tenne lehetőve (ááá csak jó a hangulat az óráin), tulajdonképpen nincs is mit számonkrénie, mert az órákon az anyag leadása helyett rendszeresen vicces történetekkel traktálja az osztályt (ezis milyenjóóóófejség már tőle! - beszélgetés modorosabb diákokkal), érettségin meg szépen beszopat, mindenkit lepontoz és fejcsóválva közli, hogy ejj - ejj ez egy ICIPICIT azért kevés volt. hozzá nagymosoly. hajlamos otthon magyar szappanoperákat és valóságsókat nézni (ezt órán is megtárgyalni mert ez is vicces, legalábbis egyszerűbb, mint tanítani) továbbá leinni magát a diákokkal a bizalmas viszony örömére és totál szánalmassá válni. van néhány bevált poénja, amiket lehetőleg minden órán elsüt, ezeken már csak kínjában neveti mindenki, de a laza tanár ezt nem akarja észrevenni és csak méginkább elhiszi magáról, hogy vicces. szinte minden létező modoros szófordulatot alkalmaz.
öt évig fárasztott egy ilyen, az elején még tényleg én is majdnem elhittem, hogy jüfej, de szerencsére elég gyorsan rájöttem, hogy nem. ami viszont elkeserítő, hogy a legtöbb osztálytársamnak valóban ő volt a kedvenc.