Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én is és

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatom harmadik részében újabb tíz érdekességre derül fény Miskolc városának történelméből. Tartsatok velem!   Az avasi templom kulcsa  Az avasi református templom. Forrás: Kupcsik Sarolta.   Az ellenreformáció idejében gyakori eset  volt, hogy a katolikusból reformátussá lett…..
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó, egy mondat, bármi. Fotó: Mario de Biasi: Moira Orfei, Milano, 1954, Admira Photography (forrás: internazionale.it)..
én is és 2016.03.06 07:58:45
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..
én is és 2013.11.09 09:21:52
@Brendel Mátyás: " Tehát ne pofázz bele csak úgy általában abba, hogy az emberek mit tartanak fontosnak, miért élnek, hogyan élnek! "
Szerintem is a 14152 hozzászólása engem arra enged következtetni ,hogy Ön sem ilyen ember.
A romániai művész könnyfakasztóan undorító szobrokat alkotott. Az emberi bőrt készítette el hiperrealista stílusban: anyajeggyel, érrel, sebbel, kikandikáló szőrszálakkal. Ebből készített teljesen életidegen formákat. Ha nem csak a művek befejeztével borzadt el saját…..
jateknaplo.blog.hu More Which? 2013.03.21 10:53:05
A More Which tipikus japán játék: elsőre azt se tudtam mit kell csinálni, majd amikor rájöttem, akkor egy teljesen új világ tárult elém. Mondjuk 2 kérdésre nem tudtam rájönni, de ha valakinek sikerül megfejtenie az összeset, az jelezheti egy kommenttel. A helyes megfejtő egy Cargo!…..
Nos, mi van hát itt -- két és fél éves tömény jogfelforgató, jövedelemátrendező, gazdaságszűkítő, intézményromboló... tenyérbemászó, korrupt, hazug kormányzati politika után, alig egy évvel a választások előtt? Vastag Fidesz-előny. Az elementáris elkeseredésnek és…..
Semmi meglepő nincs azon, hogy épp az egyetemisták vonultak először utcára. A Békemenet és a Milla, illetve annak permutációja egészen más tészta, ők politikai célzattal kívánták megmutatni, hogy tényezők, hogy rájuk számítani kell. Ezzel ellentétben az egyetemisták azért…..
Ha volt értelme, hogy, végérvényesen és örökre eltűnjön a közéletből az SZDSZ és mindaz, amit képviselt, akkor az az, hogy kínosnak érezték nemzeti önbecsülésünket. Sőt, nem csak annak érezték, de szinte bűntudatot igyekeztek okozni mindenkiben, akiben csordogált némi…..
Celebration Day címmel november 19-én jelenik meg a Led Zeppelin 2007-es, egy estére szóló újjáalakulásról készült koncertfilmje különböző videó- és audió-formátumokon. Aki szemfüles volt, már megnézhette a filmet, nálunk is jelent meg írás róla, de most már senki marad le…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
én is és 2012.10.02 15:01:30
„A kedd esti lengyel-szovjet csoportmérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, ezzel a mieink életben tartották esélyeiket a továbbjutásra” – így számolt be a kedd esti meccsre lengyel TVP a szerdai hírekben. Pontot loptunk az "ősi riválistól" - TVP, 2012. június…..
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
én is és 2012.05.21 19:16:54
via..
én is és 2012.05.09 21:29:27
Még hogy a köztévé nem tud vicces lenni! Tessék csak nézni, hogy megtréfálták Huszti Pétert születésnapja alkalmából! ..
én is és 2012.05.05 12:14:19
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Reggel, miután kipattant a szemünk, és kipihenten pillantottunk mobiltelefonunk, ébresztő- vagy karóránk kijelzőjére, kaján vigyorral állapíthattuk meg, hogy még "igencsak korán van". Bizony, órát állítottunk, menthetetlenül közeleg a tél! De miről is szól ez az…..
én is és 2011.10.31 10:53:57
December 12-en egyszer már becsukták korán este a Magyar Televízió adását, a nézők meg menjenek aludni, vagy nézzenek pornót közszolgálatilag az XXL-en. Ahogy december közepén, a múlt szombaton is fél tizenegykor elsötétült az m1 és az m2 adása, ezért már-már arra…..