Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uristen_hol_elek?

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja kaptam ezt a képet e-mailben. A szentgotthárdi webkamera egyik képkockáján megörökítette, ahogy épp egy cinke ismerkedik közelebbről a lencsével!Az egészben az a szuper, hogy egy webkamera exponált rendszeres időközönként és nem egy fotós feküdt ott órákig, hogy…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
uristen_hol_elek? 2010.02.13 09:51:08
Nagyon ritkán reagálok egy blogra, szinte soha. Most megteszem, de egyúttal rá is jöttem, hogy miért nem fogok ezután sem.
Tény, hogy senki nem tudja Humbino története igaz-e, vele történt-e meg, eygáltalán lány vagy fiú. Viszont egyszerűen felháborítóan gusztustalan az a viselkedés, amit egyesek ezzel a történettel kapcsolatban megengednek. Azt hiszem erre mondják azt, hogy tipikus magyar. Tényleg, hol élek??? Egy ilyen történetre, ami akár jelen esetben kitalált is lehet, de hasonló nap, mint nap megtörténik, és nem csak alkoholista köt beléd. Egyrészt a hozzászólók véleménye tele van ostoba előítéletekkel, amit egy-egy szóból következtetnek, másrészt valószínű ők azok, akik nap mint nap belekötnek valakibe, csak azért mert úgy gondolják felsőbbrendű lények és nekik van igazuk. Most én is előítéletet gyártok, valószínűleg pasik, mert nem is értik, hogy milyen érzés az, amikor bemész valahova nőként és az "alfahím" (legalább az lenne, de általán a 22centire irigykedő lúzerek) beszól valami szaftosat. És te maradj NŐ!! De elég felszállni a 4-6-os villamosra és amikor egy pasi el kezd fogdosni a tömegben, akkor küldd el úgy a melegebb éghajlatra, hogy ne agresszívvá váljon és ne te használj olyan szavakat, amitől az egész villamos rád fog rossz szemmel nézni.
Egyszerűen agyament dolog, hogy nem is a történet mondanivalóját és tanulságát sikerült levonni, hanem azt, hogy kurvának volt öltözve, hogy a pasija izomszagú kopasz, stb. Tök mindegy ki írta ezt a története, akár lehet pénzért dolgozó prosti vagy utcaseprő vagy maga az atyaúristen, egyenlőek vagyunk és senki, SENKI nem engedheti meg magának hogy bárhol is úgy viselkedjen, mint Józsi, akit akár Obamanak is hívhatnánk. EZ lenne a tanulság, amit itt nagyon sokaknak meg kellene szívlelniük és magukba szállni. És holnap 10 emberrel kedvesebbnek lenni, mint ma és így tovább és talán egyszer Magyarország is eljutna oda, ahova egyelőre nem tartunk, egy elfogadóbb és összetartóbb társadalomhoz, ami egy jobb életszínvonalat is jelenthetne. Vagy legalább boldogabbat. Nem szoktam blogokra írni, ezután sem fogok, nem vagyok szélsőséges jobb oldali, sem sok diplomás értelmiségi, sem miniszoknyát hordó kiöregedett szingli, egyszerűen egy ember vagyok, aki elszörnyülködik, hogy mi van körülötte. Lehet bombázni most már engem, úgysem fogom olvasni, mert 10 perc múlva már elfelejtem ezt az egészet, nem is fogok visszatalálni, mert teljesen véletlenül keveredtem ide, de legalább érdekesebb lesz a blog, mert már úgyis unalmas volt, hogy Humbinot véleményeztétek. Ja, és honnan lehetsz bizos abban, hogy én nem egy jó ismerőse vagyok neki, és csak népszerűsíteni akarjuk ablogot...vagy ő maga vagyok, csak hogy vissza tudjak vágni??
Ember, gondold már végig, hogy milyen világban akarsz élni!!!!!!!!!!!!