Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoTYA

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütik eleget a magyar labdarúgást, de hiába, mert felkel, mint Rocky az utolsó menetben, hogy leszámoljon az orosz hústoronnyal. Ezúttal San Marino félelmetes hírű labdarúgóit gyűrtük le, diadalunkkal tele a nemzetközi sajtó, mi sem maradhatunk ki az immáron tényleg szerethető…..
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
4-1-re nyert a Thomas Sabo Ice Tigers a Hannover Scorpions ellen a német bajnokság negyeddöntőjének negyedik körében. A magyar kapus ezúttal sem jutott szóhoz. A párharcban a Hannover 2-0-ra vezetett, de a nürnbergiek egyenlítettek, az állás most 2-2. A mindent eldöntő utolsó…..
Azok után, hogy a finn válogatott egy rettenetes harmad alatt elbukta a döntőbe jutást, egy nappal később pontosan ennyi kellett neki, hogy megszerezze a bronzérmeket az olimpián. Itt nem az első, az utolsó felvonás hozta meg a döntést. Szlovákia negyven percen át jól csinálta.…..