Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség augusztus 27-én lefoglalta Magyarország egyik legnagyobb torrentszájtja, a PoWeR OF FREEĐOM szerverét és az üzemeltető egyéb gépeit. (Bár a felhasználók már 25-én arra panaszkodtak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belépni az oldalra, ez még a szolgáltatás…..
kutat 2007.08.28 15:56:01
A rizzn.com szerzője állítólag beszélt egy megbízható Google belsős emberrel, aki megerősítette neki, hogy valóban készül a GPhone. A hírek szerint a mobil tele lesz Google alkalmazásokkal, de nem az iPhone-nal akar majd versenyezni, hanem inkább a 100 dolláros laptopokkal. Amúgy…..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..
kutat 2007.08.16 16:11:15
Egy perce jött a sajtóközlemény, hogy sikerült megállapodni a felvásárlásról a két cégnek. Google Inc. announced that it has signed a definitive agreement to acquire Postini, a global leader in on-demand communications security and compliance…..
Az egyik leghasznosabb tulajdonsága a Google keresőjének, hogy ha elgépelünk, vagy esetleg nem tudjuk helyesen leírni az adott keresőkifejezést, akkor a hónunk alá nyúl, s megmutatja, mire is gondolhattunk. Az a bizonyos "did you mean" ajánlás. (Példa.) Mindez ugye azért…..
Eltekintve attól, hogy gyakorlatilag nem megy a wifi, és a tegnap esti eső miatt beázott a színpad, Marissa Mayer mégis megtartotta előadását. Igaz, az előadás közben az áram is elment. Mayer, aki a Google keresőjéről mindent tud, egy nagyobb áttekintéssel kezdte előadását.…..