Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steps2010

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..
steps2010 2010.02.12 19:48:12
Komolyan mondom: már a hányinger környékez, amikor a magyarok így nekiesnek egymásnak, egyik okosabb, mint a másik, hát, dögöljön meg mán a szomszéd tehene is, ha az enyém döglődik..

Véleményem szerint a PSZÁF nem a Jóisten, a vizsgált üzletek pedig nem végeznek pénzügyi tevékenységet.Lásd a Sciennet üzletet, melyet kezdetben szintén ezzel a bélyeggel kívántak kivonni a forgalomból,aztán ennél még ocsmányabb módon próbálnak szétverni. A próbálkozás folyamatban van: magánszemélyek magánpénzére teszik a kezüket, és ott tartják hónapok óta.

Úgyhogy hagyjuk ezt a PSZÁF-osdit, ahol megbízott emberek azt teszik, amit a főnökeik diktálnak nekik. Lényeg, hogy legyen kiszolgáltatott mindenki, hogy FÉLJEN.

Évike, lektoráltasd a hozzászólásaidat, mert olvashatatlanok a hemzsegő helyesírási hibáktól, ráadásul követhetetlenek, és több km hosszúak.
A kevesebb néha több.
Igen, tudjuk, hogy Romániából jöttél át, dehát Sütő András, vagy Tőkés László is meg tudták tanulni a magyar nyelvet helyesen használni.
Gátlástalanságodat és tudatlanságodat, lám
nem sikerül leplezned. CDT-től, TVI-től függetlenül : pénzért bármit, bárkit feladsz, felnyomsz, hátbadöfsz.Intrikus és kétszínű vagy.
Egyik "harcostársad" kiutazik külföldre, pár napra, ezalatt lenyúlod az üzlete 75%-át. Kis huncut.

Okoskodsz, pedig a hallgatásoddal több jót tennél, mint a hozzászólásaiddal.

Ha valaki nicknevet használ, azt nem gyávaságból teszi, hanem talán azért, mert nem akar a Blikk címlapjára kerülni. ELLENTÉTBEN VELED.
steps2010 2010.02.12 20:51:32
@szaszalino: látom, szeretsz trágár szavakat használni, szeretettel ajánlom szíves figyelmedbe
Grétsy László egyik híres előadását:

Álljunk meg egy szóra: b*szni
2007.02.13. 08:00 :: Hellscream
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:

Helyzet:
Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két fiú között a következő párbeszéd alakul ki:

- Baszod, mi?
- Á!
- Át akarsz baszni, mi?
- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg! Ez bebaszott! Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!

Magyarról magyarra :
- Lefeküdtél vele, mi?
- Á!
- Becsapsz, mi?
- Ne kínozz! Szívesen magamévá tenném, elhiheted, de kudarcot vallottam: nem hajlandó szeretkezni, az ördög vinné el! Ez aztán a váratlan fordulat!
Ugyancsak alaposan melléfogtam! A fene egye meg!

Nem vitás, a kis példa rendkívül élesen világít rá hétköznapi nyelvünk sorvadására, elszegényesedésére. Ugyanakkor nem tudok
szabadulni egyfajta torz büszkeségtől sem: Lám, még nyomorában is milyen kifejező, milyen hajlékony a nyelvünk!
Nem ismerek egyetlen nyelvet sem, amely ehhez hasonló bravúrra lenne képes: ugyanannak az alapszónak pusztán tizenháromféle ismétlésével (többé-kevésbé) értelmes mondat alakítható ki!
Külön fel szeretném hívni a figyelmet a ''baszik baszni'' fordulatrendkívüli finomságára. Ha például felcseréljük a szórendet, menten micsoda merőben más értelmet nyer a kifejezés!
(''Baszik baszni'' = ''Nem hajlandó szeretkezni'', de ''Baszni baszik'' = ''Nemi életet él ugyan... '' és úgy folytatódhatna például: ''... csak épp nem énvelem...'' Micsoda különbség!)