Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eddy55

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hogy volt? Hát így volt! 2004 vége előtt meglehetősen satnya volt hazánkban a gumilövedékes fegyver felhozatal. A szerelt lőszeres gumisok ma is tiltott gyümölcsnek számítanak, illetve éles lőfegyverre kapható megszerzési engedély birtokában vásárolhatók meg, de ki az az…..
Elindult egy új fegyverekkel kapcsolatos portál, mely elsősorban videó formában rögzített fegyverteszteket tartalmaz. Amiért a blog szempontjából izgalmas az oldal, az az a tény, hogy jelenleg is és később is egyre több és több szabadon tartható gumilövedékes fegyverrel…..
Eddy55 2010.03.13 20:28:18
@Kickgunner: Hát a kert az nekünk is jó nagy :D Légpuskáért és airsoftért nem szóltak sohasem csak a gumisnak már kicsivel nagyobb hangja van XD.Csak azért kérdeztem h a rendőr nem szólhat e érte ha esetneg kihívnák rám ?Indokolatlan fegyverhasználat vagy valami ilyen baromság címszó alatt...
Eddy55 2010.03.14 11:46:58
@Kickgunner:
:) :) durrogni fogok 20 percig :D:D Amugy ha hiszed ha nem ma vett egyik szomszédom egy gázpisztolyt és őt is durrogtatott vele kicsit :D Nem hiszem h baj lenne belőle szerencsére jó fej szomszédaim vannak.
Mivel jó ideig íjászkodtam is a kert végében még megvan a vesszőfogóm a kis "lőterem" mégébe szóval a gumis sem megy majd ki össze vissza.
Köszi am a segítséget.
Eljött, amire nagyon sokan vártunk már, 12mm-es gumilövedéket kilőni képes minőségi gáz-riasztó revolver. Ezúttal nem német fegyverrel van dolgunk, hanem cseh barátaink gyártottak a magyar jogszabályi környezethez igazodó, igazán kiváló revolvert. Az Alfa G030-ról van itt…..
Eddy55 2010.03.12 18:25:51
@szabi.hungary:
Hello.

Kickergunner javaslata is tökéletes, de azért én is beleszólok :).Szerintem a legjobb választás a Keserű Magnum Defender-M lenne számodra.Ez a revolver elég olcsó jó minőségű és tűzerőben is ottvan.12mm-es gumit tud 9mm-es riasztóval kb 60-80 joule-val (6 lövetű).Mivel van benne akasztó így kiváltható rá viselési engedély.
Szerintem ha veszel hozzá mégegy dob-ot pár ezer forintért, és 2 sob-od lessz hozzá az egyikbe betölthetsz gumilövedéket otthonra, a másikba pedig a pl.:könnygáz töltényt ha magaddal akarod vinni.A fegyver könnyen hordható de brutális a hangja és kinézete és minőségi.
Magát a fegyvert én 25 környékén szoktam látni vatera.hu-n is a +dob pedig nem hiszem h több 5 ezernél.Szóval 30 körül kijönnél.
Kickergunner javaslata is tökéletes csak lehet h az már drága lenne neked.De ezt te tudod.
A tuti az lenne ha mondjuk otthonra egy Keserű dragon meg mellé kiegészírőnek egy magnum defi de az már 90 000 körül lenne.
Remélem segíthettem.
Eddy55 2010.03.14 10:32:30
@szabi.hungary:
Igazán nincs mit, ez a dolgunk :).Amugy mindenféleképpen vaterát ajánlom neked fegyver vásárlási szempontból vagy a gunbox.park.itigia.hu/
Itt is igencsak jó áron lehet vásárolgatni.Pl én itt tállam olyan fegyvert ami nállunk a vadászboltban majdnem dupla annyiba kerül mit a gunbox-ba.Sok szerencsét.
Üdv
Eddy55 2010.03.14 10:39:58
@szabi.hungary:
Ja meg ugye a vaterán lehet alkudozni :D Ez a kedvencem :D Vettem már úgy ott gp-t, hogy a 9mm K riasztót ami 75Ft legolcsóbban 40-ért adta a 30FT-s gumit meg 20-ért.Ez így nem tűnik nagy akciónak de ha csak 100-at veszel mind a 2-ből akkor 10 500Ft hejett csak 6 000Ft :D.Arról meg már nem is mondok semmit h a vadászboltban 100Ft-ért akarták rámsózni ugyanazt a töltényt :).A lényeg h ne sajnáld rá az időt h körülnézz a "piacon". :)
Először is elnézést a hosszú kimaradásért, igyekszem majd ezután sűrűbben irogatni. Egy nagyon jó kis otthonvédelmi fegyver beharangozóját van szerencsém megosztani olvasó közönségemmel. Az új eszköz, mely remélhetlőeg majd tavasszal jelenik meg a kereskedelembe, a Keserű…..
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Alább megtekinthető a Home Defender prototípus első hivatalos, nem gyártói tesztjén készült videó:  Link:vimeo.com/moogaloop.swf     keseru from johnuram on Vimeo...