Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimuláns

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis…..
szimuláns 2011.08.21 13:59:35
@Ingerlékeny Banya: Annyira kíméletlen vagy a nyugdíjasokkal hogy az egyszerűen szomorú. A hozzád hasonló fiataloknak köszönhetően meg is fogod élni azt, amit a mostani időseknek kívánsz. De valahogy nem tudlak sajnálni.
A poszthoz hozzászólva:
Én nem is tudtam hogy létezik ilyen,kiszállási díj.
Mindezektől függetlenül az említett háziorvost pofátlan, pénzéhes embernek tartom. Sajnos ismerek olyan orvosokat, akiknek ilyen kolléga a példakép, aki megtanítja "kesztyűben dudálni" a betegeket.
Micsoda világban élünk mi?
Frissítve 2014.08.14 2014 Dr. David Hubbard neurológus mesél az FDA által jóváhagyott Hubbard Patient Registry -ről ami a CCSVI kezelésére lett létrehozva. A videó az ISNVD 2014 Konferencián lett rögzítve.       2010. 11. 14. A cikk frissítve dr. Hubbard első 50 SM…..
Nemrég került a kezembe dr. Gueso András cikke az  eSeMények újságból, mely a CCSVI-vel foglalkozik. A kezdeti kissé cinikus felütés után ("az őssejt láz kezd elülni...") Guseo dr. egy alapvetően objektív cikkben számol be a CCSVI felfedezéséről és…..
szimuláns 2010.09.05 22:12:46
@szalmon ella: Kedves szalmon ella!
Azthiszem rátapintottál a lényegre!

Laci! Neked minden elismerésem. Sok bennem is megfogalmazódott választ leírtál. Csak Te sokkal mélyebben beleástad magad a szakirodalomba, már sokkal többet tudsz! Kíváncsi lennék, erre mit válaszolnak az orvosok?!
- Doktor úr, eltörött a lábam, gipszelje be!- Hmm..., maga SM beteg ugye, Teri néni?- Sajnos az vagyok doktor úr!- Akkor nem gipszelhetem be a lábát, mert nem a lábtörés okozza az SM-jét!Kérem  a blog olvasóit, hogy amnnyiben egyetértenek a következő felhívással,…..
2010. 11. 25. MedIQ orvosi blogDr. Meskó Bertalan a PhD tanulmányait a személyre szabott genetika területén végzi a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában.  Blogjával a webkettes eszközök orvosi területen való hasznosításáért küzd, melyre, lássuk be,…..
szimuláns 2010.07.11 20:56:00
@SpyNet:
Nem az lehet a gond, hogy CCSVI terén még "senki gyereke" vagyunk? Mert a neurológusoknak (lássuk be) nem érdeke, az érsebészek és intervenciós radiológusok pedig még nem érzik magukénak a CCSVI-s SM betegeket.
SpyNet te még nagyon fiatal vagy, ha jól tudom sajnos rossz állapotban. Éppen értetek kell hajtani ezt a dolgot, hogy legyen esélyetek egy jobb életre!
Megjelent a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének Orvosi Tanácsadó Testületének (SMBOE OTT) állásfoglalása a CCSVI kimutatása és invazív megoldásának javaslatáról sclerosis multiplexben.Az állásfoglalás összegzi az eddigi adatokat a CCSVI-ről és…..
A CCSVI Alliance cikke, Haubert Péter fordítása.Az a hipotézis, hogy az SM-ben van egy érrendszeri faktor is, nem új gondolat. Ezt inkább alátámasztják 170 évre visszanyúló tudományos megfigyelések. Míg az SM autoimmun teóriái a jelenlegi SM kutatásokat uralják, az első…..