Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plkpl

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Lacza feltette a kérdést a kommentek között, hogy vajon meghalt-e a blog, szükségét érzem, hogy megosszam veletek pár gondolatomat.Először is, remélem lesz időm továbbra is blogra. Az elmúlt másfél hét elég húzós volt a munkahelyemen. Nem sok mindenre volt időm, a…..
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
plkpl 2010.02.12 18:40:35
maszek1; shark81handcatch
Valamit félreértettetek.
Hol olvastok a kommentek közt olyat, hogy valaki is azt mondta volna, hogy a cápák játékosai akarták volna ezt a változtatást? Szerintem ez sehol nem olvasható és szerintem senki sem feltételezi ezt.
Hol láttatók anyázást a Titán ügy kapcsán?
Akkor minek szítjátok itt a hangulatot.
És akkor a miértekről
1. Kiirják a táblára ki kivel játszik
mindenki megnézi belövi az időt a taktikát stb.
2. Kisvártatva 5 10 perc nem tudom,
megváltozik a kiírás (nem szólnak az érintett csapatoknak egyiknek sem, mindenki tanácstalanul áll)
3. Ha az esélyeket papírformát nézed, akkor ez a változtatás csak a Cápáknak kedvez.
Várható elődöntők Wolves-Zala
Titans-Cápák
4. A szervezést Boda Gábor koordinálja (Cápák védelmi edzője)
5.Innentől kezdve hogy mi az etikus szerintem nem kérdés (még egyszer nincs anyázás, nincs játékosok sértegetése)
6. Egy kis bújócska a szervezőktől, hirtelen 20-30 percre eltűnnek, senki nem tud még arról sem nyilatkozni hogy hol van egyáltalán aki a monitort kezeli (tévedés? szándékos? érintett csapatok közt senki sem tudja kinek kivel kell most akkor játszani)
7 Amikor előkerülnek a szervezők édeshármasban nevetgélnek a Cápák vezetőedzőjével.
8. Kérdésre miért történt a csere vállvonogatás, majd amikor mondani is kell valamit: "hogy ti Titánok pihenhessetek". Válasz "köszönjük mi inkább játszanánk az eredeti felállás szerint nem kérünk pihenést"
9. Mivel ez a válasz nem tetszik hirtelen világosság gyúlik a fejekben, "akkor a Fehérvár hagy pihenjen" Válasz: "akkor cseréljük meg a két elődöntőt"
Válasz "most már nem változtatunk. - Szegény Titánok mi is majd elsírjuk magunkat a sanyarú sorsotokon" hangzik a cinikus válasz. Volt még egyéb kedves megjegyzésük is de az nyomdafestéket nem tűrő volt.
Ezek után döntöttünk úgy, bár igaz, mindig mindenkivel ki kell állni, de ezt a magunk lelkiismerete miatt nem folytatjuk, mert azért a mi pénzünkért ne csináljanak belőlünk felmosórongyot. Aki ismeri a Titánokat, tudja, mekkora zakókat kaptunk ősszel, mégsem merült fel bennünk hogy ne álljunk ki, 17-en is kiálltunk a biztos vereség teljes tudatában.
Itt megjegyezném ha a Fehérvárt szerették volna megvédeni, nem küldik őket öt perc pihenő után a pályára.
Ez elvi kérdés! Az a tendencia hogy aki szervez bármit önkényesen megtehet az nem elfogadható számunkra, az meg végképp nem, hogy ha reklamálunk, akkor minősíthetetlen hangnemben beszélnek velünk. És ha soha senki nem teszi ezt szóvá, akkor ez lesz az általános hozzáállás.
És még egyszer minden csapatot tisztelünk, minden csapat a pályán mérettetik meg. A döntőt a Cápák vívták a Wolvessal megérdemelten! Ezt senki sem vitatja. Nagyon jó hangulatú aréna volt, mint mindegyik, volt egészséges kakaskodás, volt kis meccs hevében előforduló veszekedés is! A játékosok mégis az eredménytől függetlenül, a szünetekben mosolyogtak, mindenki mindenkivel beszélgetett, még az egymásnak ellenségesként kikiáltott csapatok játékosai is.
A vita nem a csapatokról a szervezésről szól!