Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Griffin

161 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkeztem egy álláshirdetésre amit az interneten találtam. Végzett gépészmérnököt kerestek Tervezőmérnök pozícióba (akár pályakezdőt is). Elküldtem a magyar és angol nyelvű önéletrajzomat az adott címre. Rá pár napra egy „fejvadász” hívott fel…..
A kocsi meg agyon üti  a hangyákat?! ..
Ki az ágyból hétalvók! Tegnap Tirpákia hallgatósága egy emberként vetette be magát az éjszakába a tavalyról már  ismert szüretelő buszokon. Sajnos egyenlőre vége a télen pólóban lemegyek bulizni időszaknak. Ezentúl marhavagonokon utazunk a magas színvonaló mondhatni…..
Kösz az érdeklődést, a nyári szünet után újra jelentkezik a hutyutyu! Kisebb meglepetéssel készülünk, egy virtuális hutyutyu.blog.hu gyári Forma 1-es autó van készülőben. A várható bemutató időpontja a következő hét közepe lesz. Addig is türelem, tornaterem…..
Magyarországi fellépést vajon vállalnak?:D..
Amiket érdemes megtekinteni a spanyol tóparton tópartokon tengerparton:  [katt a képre]én szóltam ;)..
Néhány kép az olajfoltról, ami a hírekkel ellentétben nem Amerika legnagyobb környezetszennyezése, hanem a Világé is. Egyszerűen  felfoghatatlan, hogy egy ilyen világméretű cégnek mint a BP nincs kidolgozott forgatókönyve egy ilyen helyzetre.  [katt a képekre a tovább…..
Elkészült az autó, amire a hardcore M3-as rajongók (mi) évek óta várnak. A motorja erősebb, a karosszériája könnyebb, a futóműve pedig állítható. A GTS-t elsősorban versenyautó-alapnak szánja a BMW M divíziója, így – bár utcai használatra is alkalmas – minden…..
Magam is meglepődtem, hogy ilyen szellemes, frappáns és egyben sejtető címet találtam ki... hehe                                                 [katt a képre!] ..
Hogy is van ez? ;)..
Mint köztudott nem azért tanulunk, hogy tudjuk is hanem mert visszakérdezik. A mérnök feladata nem az hogy mindent tudjon fejből, azt viszont tudnia kell hol kell megkeresse. Például vagyunk páran akik a zh-n, vizsgán nézünk utána. Íme egy barbatrükk, hogy más ne tudja miben…..
A Mérésekhez jegyzőköny a Copyshop-ban ;D..
Manapság megszokhattuk, hogy minden keveredik mindennel (a karamell a túróval: Pöttyös Guru, a négergyerek a búzamezővel: Chocapic). Erre egy újabb példa: a spotkocsiból és quadból lesz Quadster!..
Bazeg ezt még én sem néztem végig. akinek sikerült jelezzen vissza!..
Mindenki figyeljen mert nem tudjuk mikor kerülünk hasonló szituációba..;)..
A video közlése egyéni akció volt, a szerkesztőtársak tudta nélkül készült. Minden felelőséget vállalok. ;D A video szereplője lehetne egy helyi vagány, idősödő ámbár lélekben még mindig fiatal és látszólag jókedvű, alacsony termete miatt mindenkinek csak…..
A Subaru és a Cosworth közti együttműködés gyümölcse a  Cosworth Impreza STi CS400, amely 95 lóerővel erősebb a szériaváltozatnál. A módosított külsejű gép 3,7 másodperc alatt van százon (gyári 5,2), csúcssebességét azonban 250 km/órában limitálták. A rossz hír…..
Ezek a kínaiak tudnak valamit.....csak nem tudom mit..