Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marco__

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
marco__ 2007.06.21 09:39:22
Szerintem egyes emberek tul sok pornot neznek, mert ezek a fantazialgatasok inkabb Kovi egyik filmjebe illenenek.

En elhiszem a lany verziojat, mert mindenki megprobalja szavahihetetlenne tenni. A rendorok ossze-vissza beszelnek, mar az elejen is ezt tettek. Nem voltak ott, ott voltak, nem arra mentek, aztan kiderult, hogy megiscsak, de nem azert hanem masert, aztan 3aludt a kocsiban...Persze hazugsagvizsgalatot 1ik sem vallalt, az 1iket pedig a sajat ugyvedje allitotta le a targyalason, mert ossze-vissza beszelt es ez nem tett ra jo benyomast.

A DNS vizsgalatnal meg valami okos forumozo emlitette peldakent, hogy Fenyo gyilkosat is az alapjan fogjak azonositani 10ev utan...Igen am, csakhogy akkor a helyszinelok rogton levettek a mintakat, igy azokat barmikor eloszedhetik, mig ebben az ugyben csak par napos kesessel kezdtek hozza a helyszinelok...Nem ugyanaz..

Sajnos szerintem az egeszbol azt fogjak kihozni, hogy a rendoroket kirugjak, de megusszak az egeszet es ejtik az ugyet.

Nem ide tartozik, de nekem errol az ugyrol a mori ugy jut az eszembe, amikor a bankrablas utan a hulye rendorok azt sem tudtak, hogy melyik varosban vannak, hibat hibara halmoztak, de valamit mutatni kellett az embereknek, mert megiscsak meghalt 8ember, ezert megkerdezetek az elso 90eves nenit, hogy szerinte ki volt, o azt mondta, hogy 1 kopasz baseball sapkas ember volt, a 80eves meg azt mondta, hogy nem volt szakalla es erre kitaltak, hogy legyen az a 2 nyomorult a tettes, mert ok mar ugyis raboltak bankot es valaki kell, aki elviszi a balhet. Az elkovetkezo honapokban minden vizsgalat a 2gyanusitott mellett (a rendorok feltetelezesi ellen)szolt, megis rajuk huztak a lepedot. Most jo par ev utan talan kiderul az igazsag, mert azok a politikusok, akik akkor benne voltak, mar nem lesznek szarban.

A jo k*rva annyat az osszes tetves rendornek. Azon kivul, hogy mindenkit megbirsagolnak, masra nem kepesek.