Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rétiboglárka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
rétiboglárka 2010.10.10 12:30:53
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
Nem csak a neonszínek, a válltömés és a 80'as évek szabásvonalai keltek újra életre, hanem az a fatalpú szörnyedelem is, amit klumpának hívunk. Tényleg vannak olyan dolgok, amiket jó mélyre kellene eltemetni, olyan mélyre, hogy csak 1000 év műlva találják meg a…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..