Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jubei79

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LélekTenger Szeress 2013.07.25 14:32:52
Meg kell tanulnod szeretni. Ha nem megy, akkor próbáld újra. Próbáld jobban. Próbáld keményebben. Egyébként úgysem hiszem el, hogy nem tudsz szeretni. Tudsz, csak nem akarsz. Tudsz, csak nem mersz. Már megint az a félelem...Félsz levenni az álarcot és megmutatni a sebezhető arcodat.…..
Jubei79 2013.08.14 13:39:19
@Kozma Klaudia: Ez lélektani törvényszerűség, amihez különböző tudományos kísérletek vezettek, nem az emberi diverzitás területe. Csak annyira általánosan érvényes mindenkire, mint pl a gravitáció.

Az egyik kísérletben egy gorillacsecsemőt születése után eltávolítottak az anyjától, és egy plüssgorilla kezeibe helyezték, és így nőtt fel, a ketrecében egy élettelen (szeretettelen) plüssgorillával. Amikor végül neki lett gyermeke, el kellett távolítani tőle, mert majdnem megölte. Lett egy pszichopata gorilla.

Természetesen nem pont úgy szeretek ahogy a családom, a szeretet kifejezésének módozatait különféle helyekről merítjük (TV, más emberek, stb), de magát a szeretet-élményt, amit továbbadunk az arra érdemeseknek, a közeli hozzátartozóinktól kapjuk. Ilyen értelemben gondoltam.
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
Jubei79 2013.04.26 18:39:33
@Fot L' Mondó: Legjobb ha senki, és csak arra koncentrálunk aki az ágyban van :)
Jubei79 2013.04.26 18:41:08
@titti79: Annyira azért nem vagyok motivált, de készséggel elhiszem neked. Miről is pontosan?
Jubei79 2013.04.26 18:52:11
@Dekatlon: Azért mert Jézustól idézek, még nem feltétlenül a vallásról akarok beszélni. Azért is nem írtam eredetileg hogy ki mondta, hogy még a látszatát is elkerüljem a tekintélyelvű igazolásnak. Maradjunk a tárgynál, a személyektől függetlenül, megáll az a maga lábán.
Kicsit eltelt az idő felettem már megint.Persze ezt a mondást nem is az ilyen helyzetekre használják.de jól esett most ezt ide leírni. Az egyik barátnőm nemrég tért haza külföldről, több mint fél évig nem találkoztunk, csak néhány e-mail volt a helyzetjelentés köztünk. A…..
Kedves Naplóm! Azt hiszem megint teljesen összezavarodtam, belegabalyodtam saját magamba,a szálaimba,a történeteimbe,a szerepeimbe,az arcaimba. A múlt heti őrület a héten már egy kicsit csendesedett,a holnapi/mai nappal pedig véget is ér,bár még mindig nem nagyon tudom mikor milyen…..
Számomra a havi 1 hétvégi látogatás az ideális. Erre mindig rájövök. Persze az öcsém mindig hiányzik,vele több időt is töltenék természetesen. A mai ebédnél megkérdeztem apukámat, hogy létezik-e olyan dolog,amit ő kedvel,szeret vagy csak tetszik neki. És ha van ilyen, akkor…..
Jubei79 2012.12.28 09:37:23
@jadu: A terápia sem beszélgetés, csak irányított monologizálás (a terapeuta szinte csak kérdez). Ettől függetlenül nem azt mondom hogy nem hasznos, mindössze hogy a blogolás önmagában is jó terápia. Mindezt pedig azért, mivel nemrég kicsit elbizonytalanodott az írást illetően a lánykánk.
Nem maradhat el a karácsonyi poszt. A karácsonnyal kapcsolatban teljesen vegyesek az érzelmeim. Egyrészt, mivel imádok ajándékokat kapni, nagyon szeretem. Mivel van egy kisöcsém is, akit mindennél jobban szeretek, ezért miatta is még van az egésznek hangulata. Másrészt, a karácsony…..
Kérvényeznék egy hibernációt úgy kb az év végéig. Állandóan csak a benti dolgokon kattogok.Egyrészt a munka szempontjából,mit kellene még megcsinálnom,és vajon mikor lesz rá időm,másrészt az embereken.Minden nap eldöntöm,hogy nem foglalkozom azokkal,akiknek a rosszindulat a…..
Néhány napja megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába. Én azt hiszem szerelmes vagyok. Ha valaki most téved először a blogra, akkor ugyanazzal az érzelemmentes mozdulattal vándorol a tekintete a sorok láttán. Akinek már nem az első látogatása, az inkább összeráncolja a…..
De, még mindig lehet überelni :) Ma is bent járt a tulajdonos, és hozott nekünk ajándékot. Egy-egy Gerbeaud díszdobozos macaron válogatást. És akkor leült dumálni,érdeklődött hogy vagyunk. A bulit nem emlegette. Viszont szeretne minket elkalauzolni a gasztronómiai fellegvárába,…..
Jubei79 2012.11.30 00:11:07
@Jubei79: 50.000 Ft zsebpénz, amin jótékonykodhatsz, és bemagyarázhatod magadnak hogy nemes ügyért eszel finomat egy számodra nem vonzó idősebb pasival + jópár tízezer a vacsiért, ennyi lenne az árad?
Gyertyatartó? :D Szerinted egy meglett playboy nem tud mit kezdeni egyszerre két nővel?
Aminek ellenállsz, annak hatása alatt vagy..
Jubei79 2012.11.28 17:32:51
@jadu: Egy újabb jól csengő, ámde semmitmondó szöveg, amivel kiszúrják az emberek szemét...
Aki azt mondta, hogy az F.m. sztori egy tipikus fellángolás, annak üzenem,hogy igaza volt. Gyakorlatilag nem is nagyon kommunikálunk már. Persze mint tudjuk, máskor is kijelentettem már, hogy "F.m. The end". Izével továbbra sem veszem fel a kontaktot. Még a végén szépen lassan tényleg…..
Anyukám és a nővérem is lelkes támogatója a karácsonyi adománygyűjtésnek. A városban sok gyerek csak az összegyűjtött tárgyakat kapja ajándékba. A nővérem természetesen már az én szobámat és szemrevételezte ilyen szempontból. Könnyű dolga van, hiszen kincses bánya.…..
Jubei79 2012.11.20 21:48:09
@lányként a fővárosban: Vigyázz, örök Karmikus Párodról beszélsz! :)
Jubei79 2012.11.20 22:43:27
@lányként a fővárosban: Örülök. Akkor most én is jósolok neked: Úgy el fogod felejteni ezt az f.m-et mint a sicc, és ha kapcsolatban is maradtok, az csak a munkátok miatt lesz, és csak addig, nem valamiféle karmikus bullshit miatt. Semmi más nem volt ez mint egy közönséges fellángolás, és annak rendje és módja szerint pillanatok alatt ki is fog húnyni.
És felejtsd már el ezt a ostobaságot hogy csak sok év múlva leled meg a Nagy Ő-t, addig meg standby van. Még a végén önbeteljesítő lesz. Könyörgöm, TE éld már a saját életedet, ne egy kibaszott programot hajtsál végre, amit valami idióta előhúzott a kalapjából!
Egyébként nekem lehet a testemből kellene élnem.  Így is hozzám jönnek azok,akik nem kapják meg otthon,amit szeretnének. Vagy a gyengédséget és törődést, vagy az izgalmat, vagy a perverziók kiélését. Tőlem megkapják, aztán pedig otthon bebújnak az asszony mellé az…..
Jubei79 2012.11.13 17:00:14
@jadu: Ez már az én fejemben is megfordult, de úgy látszik ez a szerep a nőknek könnyebben megy (nemcsak lánykánk alapján).
Úgy sikítoztam szex közben mint már nagyon nagyon régen,és miután kidobtam a cipőt az ajtó elé, úgy sírtam mint már nagyon nagyon  régen...
Jubei79 2012.11.11 15:33:01
@hevesi avokádó: Csinált valamit, és miután megtörtént jött rá, hogy igaziból nem is az hiányzott... Én erre tippelek.
Alkalmi szex vagy tartós kapcsolat?
A tegnapi füstfelhő eredményeképp ma a teljes használhatatlanság állapotát sikerült elérnem. A vérnyomásom egyébként is 90/60 körül mozog, most úgy éreztem magam, mint egy 10/2-es vagyis a teljes élettelenség. Az ételek és evés gondolatával feküdtem, és ugyanez volt a…..
Jubei79 2012.11.08 15:19:00
@jadu: Igen, állítólag hidegben jóval több kalóriát éget el a szervezet.
Jómagam a kifinomult, intelligens szex híve vagyok :)
Jubei79 2012.11.08 15:33:45
@jadu: Azt nem mondtam, lányom, de ez tipikusan annak a jele.
Rádférne egy kis spanking, szentigaz :P
Jubei79 2012.11.10 09:27:29
@jadu: Kérlek, mélyedj bele :)
F.m azt mondta teljesen belém zúgott, és én bármit kérhetnék tőle, megtenné, de tudja nem kérhet olyanra, hogy várjam meg, amíg ő rendezi az életét, mert az nyilván még hónapok kérdése. És addig nem tud igazán megszeretgetni, és elvinni randizni és hasonlóak. Mondtam neki,…..
Jubei79 2012.11.07 13:11:12
@jadu: Én nem emlékszem, mikor esett ki ezelőtt a szerepéből?
Jubei79 2012.11.07 13:19:49
@jadu: Valóban, revideálom magam, de a középsőt nem sorolnám ide.
Jubei79 2012.11.07 14:32:29
@jadu: Na igen.
:D Mindig akkor állsz le amikor már úgyis mindegy :)
Azt hiszem kezdődik a téli depresszió. Szombaton sem csináltam egész nap semmit, ahogy ma sem. a szombat talán még érthető is, tegnap este már nem tudtam mit kezdeni magammal, programot kellett volna szervezni. Ma dél körül ébredtem, és utána még 2 órát töltöttem csak úgy az…..
Jubei79 2012.11.05 12:53:21
Vígasztaljon a tudat hogy nem vagy egyedül, én sem mozogtam valami sokat az utóbbi 1 hónapban, és én is szeretek kulináris élvezetekkel kompenzálni, csak sajnos rajtam ez jobban meglátszik.
Részemről eléggé Csernus fan vagyok, de ezzel a mondatával soha nem értettem egyet - csak tetézi a dolgokat lelkifurdalással, de nem old meg semmit.
Ő maga is fejlődik, a kiabálós, lebaszós énje már a múlté, újabban saját bevallása szerint inkább finoman vezeti rá az embereket a probléma gyökerére és a megoldásra. Az erős, vulgáris kifejezések, az ordibálás és az észérvek is eszközök, szerintem mindegyikkel el lehet érni ugyanazt az eredményt. Egy kifinomult, jól irányzott halk mondat hatásszünettel is lehet megrázó, nemcsak a ráförmedés. Talán még jobban is.
Az emberben alapvetően két oldal viaskodik egymással: a tudatos rész, és a tudatalatti. Néha fejnek és szívnek, vagy manapság divatosan bal- és jobb agyféltekének is nevezik őket. Ez minden belső vívódás forrása. De mindkettő te vagy, ezért nem lehet azt mondani, hogy ha nem a fejedre hallgatsz, akkor szembeköpöd magadat. Csak a fejedet köpöd szembe.
A kiút az egyesítés, keleten ezt úgy mondják: egyhegyűség.
Ha jól megnézed, mindig van oka a látszólag értelmetlen cselekedetnek vagy mulasztásnak. Sokszor gyerekes és bugyuta, de van. Egy pszichiáter épp ebben segít: rávilágít ezekre, tudatosítja a tudatalattit, így már nem lesz ellentét és cselekvőképes leszel.
Addig csak maximum az erősebb kezed győz, és a másik később talán lerombolja amit az első épített. Vagy fordítva, felépíti azt, amit az első lerombolt (f.m.?).
Mint a mellékelt példa is mutatja, az elégedettség alapvetően nem függ a körülményektől, hiába hisszük, mert újra és újra bebizonyosodik az ellenkezője. Elég csak visszagondolni a beteljesült vágyainkra, hoztak megnyugvást?
Minden ember feneketlen zsák, mindegy mennyit dobsz bele, soha nem tud megtelni. Rosszul vagyunk drótozva.
Egyik kedvenc megközelítésem Ram Tzué:

Egy lyuk
Tátong benned,
Amit kétségbeesetten
Próbálsz betömni.

Különféle élvezeteket
Öntesz bele,
Hogy ettől
Jól érezd magad.

Időnként,
Amikor elég élvezetre lelsz, a lyuk csordultig telik.
Ez a kiegyensúlyozottság áldott pillanata.

Ám az űr
Feneketlen,
Tartalma keresztülfolyik rajta, s te megint ott állsz
Üresen,
Kétségbeesetten
Még többet akarva.

Ram Tzu tudja, mi a teendő: Téged kell a lyukba hajítani.
Egyébként tényleg uncsi már ez az f.m. sztori, főleg mert nem halad sehova. Az 1-2 majdnem szex nem kielégítő. És ma délután pedig azt az információt kaptam,hogy már nem is írkálhatunk egymásnak,mert otthon szigorú ellenőrzés van.Remel. Az hogy találkozzunk hosszú…..
Tegnap este csak bevágtam egy kis hisztit,vagyis megemlítettem,hogy 2 nap bejelentett eltűnésért bizony én  visszavonulok a játékból. Ő azt állította,hogy ezzel tőrt döftem a szívébe, mert nagyon jól tudom,hogy mennyit jelentek neki.Váltottunk néhány üzenetet,és nem…..
Jubei79 2012.10.29 15:10:06
@jadu: Idézőjel nélkül, a szó legnemesebb értelmében :)
Jubei79 2012.10.29 15:12:58
@jadu: Szerintem más számára is érdekes lehet néha az elkalandozásunk...
Jubei79 2012.10.29 15:23:15
@lányként a fővárosban: Miért, akarsz jönni kamerázni? :)
Napközben titokban éppen csak sejtetni, hogy már lekerült az alsónemű a szoknya alól. Mikor már mindenki hazament, hagyni, hogy felfektessen az asztalra. Látni f.m. arcán azt a zavarodottságot,ami egyben hosszú idő után felszabadította. Közeledünk,közeledünk a beteljesülés…..
Jubei79 2012.10.28 11:11:16
@hevesi avokádó: szerencsére nem kötelező olvasni...
Tegnap napközben volt F.m.-mel néhány üzenetváltásunk,majd írta, hogy most egy ideig nem fog írni,ne haragudjak. Értem én, hogy vidéki nagyszülő látogatás,meg nyugodt napok családozás, de ez eszembe juttatta, hogy mégis mi francot csinálok én????? Haragudni nem haragszom,de…..
Jubei79 2012.10.22 10:41:55
@hevesi avokádó: Most úgy teszel, mintha te még sohasem mondtad volna az ellenkezőjét annak amit gondolsz egy érzelmi afférban azért hogy védd magad :)
Márpedig ha nő vagy, ide a rozsdás bökőt! :)
Jubei79 2012.10.22 10:46:07
@lányként a fővárosban: Senki sem születik mesternek, gyakorlat teszi a mestert :)
Mindenkinek van mit tanulnia a párkacsolatok terén, nekem is. De máshogy ez nem megy, csak kapcsolatban! :)
Jubei79 2012.10.22 21:55:47
@lányként a fővárosban: Vagy jók a megérzései, vagy megtalálta a blogodat.
Többször mondtam f.m-nek, hogy a blogolvasók már valami történést szeretnének, úgyhogy ez most csak miattatok történt. gomb kikapcs. Reggel együtt mentünk egy külsős irodába. Onnan a régi irodába, ami már zárva van. Csak ketten egy helyen. Átöleltük egymást úgy…..
Jubei79 2012.10.20 12:33:46
A harisnya nem akadály, jómagam is téptem már szét a kritikus helyen hasonló szituban :)
De azért azt megjegyezném, hogy munkahelyi szexre nekem már ment rá állásom... :(

@hevesi avokádó: ...mert gondolod f.m. el fog dicsekedni a bloggal? Mert szerintem a kollegákkal szemben Lánykánk tabu téma...
Különben is, más dolog hagyni a dolgokat folyni a maguk medrében, és megint más kifejezetten elébük menni.
Ez a mai nap is felért egy katasztrófával. Érzelmi és szakmai mélypont egyben, mit ne mondjak valóban remek volt. Reggel elkéstem, mint ahogy szinte minden nap. Épphogy beértem már jött egy eddig számomra még ismeretlen feladat. Nem megerőltető, és bárki számára elvégezhető,…..
Jubei79 2012.10.20 12:09:25
@lányként a fővárosban: Éppen ideje volt már, nem? :)
Hát még ha azt is beleírtam volna - ahogy akartam is - hogy mint mondani szokás, csak az hibázik aki dolgozik... :)
A lustizást én is beleértettem, kell az a 20 perc észheztérés hogy ne menjek neki a falnak úton a fürdőszoba felé...
Izével mostanában szinte minden nap beszélünk. Most épp a környéken járt, beugrott egy cigire. Persze azt állítja, hogy ha felhív akkor eszébe sem jut,hogy hozzám érjen, csak ha meglát. Nem hiszem el, de igazából mindegy. Hagytam, hogy megtörténjen, és határozottan…..
Jubei79 2012.10.16 19:28:10
@lányként a fővárosban: Érdekes. A legújabb posztodhoz nem lehet hozzászólni...
Jubei79 2012.10.16 20:41:32
@lányként a fővárosban: hát, gyanítom úgyse nagyon örültél volna neki...
Jubei79 2012.10.17 10:45:52
@lányként a fővárosban: Majd eldöntöd...