Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$zamóca & Yoghurt

16 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pink&Blood Cipők*-* 2011.03.20 15:35:00
 Remélem tetszik :) Annyira bejön ez a szandál :P Ez évzáróra annyira jó ;) Azért ne-essünk tulzásba xDD Visszafogott ;) Deszéép O_O Ááá dejóó ;) Ilyen cipőt kértem ;) Ez se rossz xD Hello kitty:D  Nekem ez is tetszik :D Ez is jó(csak kicsi a kép) :P:P Emo…..
Pink&Blood Sminkek *-* 2011.03.20 09:14:00
Vad elegancia     Ha a stílusod engedi, ezt a sminket akár hétköznapokon is elkészítheted, de igazán akkor különleges, ha csak alkalmanként jelensz meg benne. Alapozás: Ha a bőröd hibátlan, akkor elengedhető az alapozás, de ha kisebb hibák vannak, használj…..
A gothnál is holtabb: burjánzik a vámpírdivat:A goth fellángolása a tavalyi év nagy, értelmetlen irányzatainak egyike volt, hogy mást ne említsünk, a Lancôme, az Yves Saint Laurent és a Dior is fekete rúzzsal próbálkozott a piacon. A 14 évesek körében biztos komoly…..
Pink&Blood Ti küldtétek :) 2011.02.06 11:03:00
Balázs történetei Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 eset  óta nem találkoztam szellemjelenéssel. 1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és…..
A villany Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van.  Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt  se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni. Minden remekül…..
$zamóca & Yoghurt 2011.02.05 15:08:46
Pink&Blood Dalszövegek folyt*-* 2011.02.02 20:23:05
Born Like ThisIt's not what I took from youIt's not what I stoleWe are born like thisLike thisThe time has come to change thisTo stretch the thought a mileWe've lost that kind of spiritWe want it back todayThe time is right to change thisTo make the life we knowThey took what we were givenWe'll get…..
 A 2 utolsónak alatta van a magyar fordítása!!!^^Three Days Grace It's All OverYour bottle is almost empty.You know this can't go on.Because of you my mind is always racing.The needles break in your skin.The scar is sinking in.And now your tripping in spots.Its all over for, its all…..
Pink&Blood 1 kis zene*-*^^ 2011.01.28 20:44:00
Three Days Grace:Az eggyüttes 1992-ben alakult meg.Akkor még az eggyüttes neve Groundswell volt.Aztán azt megváltoztatták Three Days Grace-re.1997-ben. Gavin Brown segített nekik az első bemtatkozó albumuk elkészítésében a Three Days Grace-ben (2003-ban az első 10 között…..
Pink&Blood Hapcinaptár:) 2010.12.19 19:59:00
 Egy hapcizás: Megerősítés, ?rátüsszentés? arra, amiről épp szó volt. Két hapcizás: Valami nem tetszik neked azzal kapcsolatban, amiről épp beszéltek. Három hapcizás: A ?magyar igazság? valóra váltja azt, amiről éppen szó…..
Pink&Blood Álomfejtés^^ 2010.12.19 19:56:00
Álomfejtés lépésről lépésreLétezik még egy nagyon hatékony módja az álmok megfejtésének, s ez a szabad asszociáció technikája, amit előszeretettel használnak korunk pszichológusai is mint a pszichoanalízis egyik alapmódszerét.Az úttörő szerepet itt…..
Pink&Blood Történetek:) 2010.12.02 21:45:00
 Nem semmi:Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához a közelebbi volt. A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában,…..
Pink&Blood A rettegés háza... 2010.12.02 21:44:00
 A szellem neve: Ismeretlen Helyszín: Amityville, Long Island, New YorkIdőpont: az 1970es évek vége        Nehéz megállapítani e történet valóságtartalmát az események egy részét a véletlen művének, másokat pedig a képzelet…..
 Nem tudják, hogy meghaltak:Noha felbukkanásukat hasonló misztikum övezi, a kopogó szellemek és a kísértetek nem azonosak egymással. E két entitás között jelentős különbségek vannak, amelyeket csak akkor tudunk megfelelően kezelni, ha ismerjük őket.Sokkal valószínűbb,…..
A mostani bejegyzésem egyik része Joghurt nővéremtől származik vele történtek meg ezek a dolgok: "Anya elment korán reggel dolgozni, 5 óra körül így én egyedül maradtam a lakásban és recsegést hallottam az ágyam végéből pedig meg sem moccantam oO". Olyan érzésem…..
Álom.blog Szellemek 2010.11.29 19:45:00
Egyik kedvenc témám a szellemek. Nagyon sokszor teszik fel nekem azokat a kérdéseket, hogy Léteznek? És ha igen miért nem látja őket mindenki?-Ezek nagyon jó kérdések. Mindenki maga dönti el, hogy hisz-e bennük. Én személy szerint hiszek bennük előző cikkemben már leírtam, hogy…..
UPDATE - 2010.12.30.A fődíjat a Lengyelország ma blog nyerte, a 100 db szörny nyerteseit emailben értesítettük. A nyerteseknek gratulálunk, üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Nyereményjáték-cunamink újabb hullámában most egy Navigon 2210 GPS navit, vagy egy korábbi játékban…..
$zamóca & Yoghurt 2010.11.29 19:19:53
Álom.blog Az álomfogó 2010.11.27 18:50:00
Ezt, a rossz álmokat elűző, jó álmokat vigyázó erőteret sugárzó tárgyat hagyományosan a Cherokee és a Kiowa indián törzsek tagjai készítették. Az álomfogó tehát a különböző indián hagyományokban gyökerező, természetes anyagokból készült, kör alakú háló, amely…..
Nem régen írtam erről egy bejegyzést, de most újra nézzük is át, hogy miért vannak erőszakos mesék és hogy ennek mik a következményei!Sajnos sok helyen olvasom, de elég csak a TV-t nézni, egyre erőszakosabbak a mesék is , nem csak a filmek. Mást szinte nem is sugároznak, csak azt…..
Elérkeztünk a negyedik játék győztesének kihirdetéséhez, aki nem más mint:Ernő!!! Gratulálok :) Rengeteg óriási pontszámot kaptam, és örülök, hogy ennyi embert játékra bírtam, eddig ez volt a legmozgalmasabb játék, összesen 8 játékosunk volt :) Íme az eredménye:…..
$zamóca & Yoghurt 2010.10.23 20:39:29
Egy Kedves Olvasó, Aranka küldte be nekem az álmát ide a blogba. Aranka elmondása alapján ez az álom nyomasztó. Örül, hogy végre felébredhetett ebből az egészből. És meglepő számomra, hogy ennyire részletesen emlékszik az álom tartalmára, és a benne szereplő tárgyakra,…..
2006-os a történet éppen nagymamámtól tértünk haza, amikor a Nagyállomáson (ahol a buszok gördűlnek ki) azt látom.... sőt nem mertem hinni a szememnek mikor meglátom azt a dolgot, hogy egy nő a piros lámpánál álló buszt (akkor még Ikarusok) éppen az oldalánál rugdossa! És a…..
Nem olyan régen én és a barátnőm tartottunk haza (mármint én őt hazakísértem).Szállunk fel a szokásos buszunkra, és mikor felszálltunk valami hangoskodás volt. Valami veszekedés, nem is értettem az egészet mikor kisvártatva minden világos lett. A következő történet…..
Romló világunk: Debrecen Anyád? 2010.03.18 23:06:25
A következő a szitu:Sétálok az utcán, hogy beszívjam a friss levegőt, ráadásúl lassan tavasz, mikor elhangzik valahol hogy "anyád"!Felszállok egy buszra, ahol ismét meghallom, hogy Anyád!Bárhova megyek, bárhol járok mindenhol találkozok ezzel! Most tényleg olyan…..
 Nos szeretném tudatni a kedves olvasóimmal, hogy az Álom.blog naponta fog frissülni! Sokszor látok olyan blogokat amin van egy-két bejegyzés és nem is volt frissítve (tisztelet a kivétel). Na én ezt a rendszert nem szeretném folytatni, úgyhogy a blog egy napra sem fog kimaradni. (…..